REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubo puolėjas Povilas Lukšys pripažįsta, kad tarpsezoniu komanda susilpnėjo. Tačiau futbolininkas nenusimena – jis viliasi, kad iki sezono pradžios „Sūduva“ dar pasistiprins.

REKLAMA
REKLAMA

- Povilai, po praėjusio sezono „Sūduvoje“ neliko viso būrio patyrusių futbolininkų. Ar dabar tai labai jaučiasi, kai žaidžiate kontrolines rungtynes? - paklausėme P. Lukšio, rašo „Respublika“.

REKLAMA

- Be abejo, labai, nes išėjo pagrindiniai mūsų komandos futbolininkai. Todėl ir žaidimas dabar kitoks.

- Tarpsezoniu stipriausioms Lietuvos komandoms Panevėžio „Ekranui“ ir FBK „Kaunui“ pralaimėjote triuškinamai - 1:6 ir 0:3. Panevėžiečiai ir kauniečiai dabar gerokai stipresni už jus? Ar iš šių rezultatų nereikėtų daryti tokių išvadų?

- Su „Ekranu“ mes žaidėme pasitreniravę vos savaitę. Nenuostabu, kad aikštėje jie atrodė kur kas geriau. Tačiau „Ekranas“ nėra už mus tiek stipresnis, kaip galima pamanyti sužinojus rungtynių rezultatą. Per mačą su „Kaunu“ mes išbandėme daug futbolininkų, todėl varžovai iškovojo įtikinamą pergalę. Padėties dramatizuoti nereikėtų. Sutinku, „Ekrano“ ir „Kauno“ ekipos šiuo metu yra geriau sukomplektuotos, tačiau „Sūduvos“ sudėtis taip pat nėra galutinė. Pažiūrėsime, kokie bus rezultatai, kai prasidės A lygos čempionatas.

REKLAMA
REKLAMA

- Suvalkijos klube dabar nėra užsieniečių. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kai jų gretose neliko legionierių, tvirtina, kad atmosfera komandoje pagerėjo. Kaip yra „Sūduvoje“?

- „Sūduvoje“ liko keli vyresni žaidėjai ir jaunimas. Visi sutaria puikiai. Pernai komanda gerai sugyveno su makedonu Bobiu Božinovskiu, latviu Ivanu Lukjanovu, ukrainiečiu Sergejumi Koziuberda. Sunkiau buvo su brazilais, jų kitoks mentalitetas.

- Marijampolėje yra naujas futbolo maniežas. Kitos A lygos komandos treniruočių sąlygų „Sūduvai“ gali tik pavydėti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Žinoma, nes Lietuvoje mes turime geriausias treniruočių sąlygas. Nereikia sportuoti lauke, futbolininkai neperšąla.

- Šį sezoną tikrai pradėsite „Sūduvoje“? Neketinate vykti į kurio nors klubo peržiūrą?

- Kalbėjomės su klubo prezidentu ir sutarėme, kad šiemet liksiu „Sūduvoje“. Nesinori važinėti į peržiūras, blaškytis. Juk dažnai peržiūros būna bevaisės.

Valdas Kasperavičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų