REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Watch Me!" vakarėlyje - video diskoteka 8 ekranuose

Žmonės, kurie vaizdo klipus mėgsta labiau už muziką, šį penktadienį privalės iškeisti minkštą sofą su kava ir televizijos pulteliu į naktinį klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės klubas „Gravity“ kviečia į pirmąjį renginį, kuriame bus grojama ne nervais, bet vaizdo klipais. Lietuvoje vienų dievinamas, kitų nekenčiamas Sezzy šį savaitgalį pristatys video diskoteką „Watch Me!”.  

REKLAMA

Valentino dienos išvakarėse, vasario 13 d., klube „Gravity“ bene populiariausias r'n'b muzikos didžėjus kartu su savo broliu Lil'Ice ruošia ypatingą 7 valandų programą. Specialiai šiam renginiui papildomai klube bus pakabinti 4 ekranai, tad iš viso Sezzy miksuojamus muzikinius vaizdo klipus bus galima pamatyti aštuoniuose ekranuose.   

„Vakarėlio metu leisiu ne tik visų jau pamėgtas dainas su žinomais vaizdo klipais, bet ir daug retesnių, mažiau matytų.  Pasiruošiau ir pačių brangiausių, kuriems išleista keli milijonai litų, įspūdingiausių, maloniausių akiai video darbų. Manau, kad žmonėms tai tikrai turėtų patikti, nes jie ne tik girdės, bet ir matys, ką aš groju bei galės dar labiau įsijausti į muziką – apie „Watch Me!” pasakoja Sezzy.

Ketvirtus metus klube „Gravity“ vykstančios serijos „Dirty G“ šeimininkas miksuoti klipus pradėjo praėjusią vasarą, kai įsigijo tam reikalingą techniką. „Šiandien, padedamas muzikos kanalo MTV, ne tik turiu sukaupęs didžiulę įvairiausių hip hop, r'n'b, soul, pop vaizdo klipų kolekciją, bet ir, pagaliau, tikrai išmokau „juos suvaldyt“. Penktadienį susitiksim!“, - tęsė vienam renginiui vidžėjumi pavirsiantis didžėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų