REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po truputį aiškėja, kurie Lietuvos pramogų pasaulio atstovai labiausiai siekia būti matomi.

Tai trys dainuojančios personos – Natalija Zvonkė, Nijolė Pareigytė ir Ruslanas Kirilkinas. Jau nuo 2009 metų pradžios būtent jie aršiausiai grumiasi dėl lyderio pozicijos. Vis dėlto atrodo, kad Zvonkę lenktynės jau nuvargino: antrą savaitę iš eilės ji nesurenka nė vieno taško, tuo tarpu Pareigytė ir Kirilkinas intensyviai varžosi dėl matomiausio veido titulo.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jie tai daro? Nelly naudoja įvairias moteriškas gudrybes: vestuvinę suknelę pareklamuoja ar apie savo kulinarinius sugebėjimus papasakoja. Paprasta, ir visiems suprantama. Tuo tarpu Ruslanas žaidžia žaidimą „Atspėk, kas aš“, savo bučiniu apdovanodamas tai vyrą, tai moterį.

REKLAMA

Prieš dvi savaites sėkmingai debiutavusi, o praeitą savaitę atsidūrusi prie iškritimo ribos, Rūta Ščiogolevaitė daro didžiausią pažangą: žavioji dainininkė kyla per šešias pozicijas, į penktą vietą nustumdama E. Bžeską.

Anksčiau pykusi ant geltonosios spaudos, kad ši nori išskirti ją su mylimuoju, Rūtelė perėmė tas pačias žaidimo taisykles ir, atrodo, sąmoningai kursto paskalas, į renginius vaikščiodama ne tik su gyvenimo draugu Deividu, bet ir su scenos partneriu Mundžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, kad Skaiva Jasevičiūtė ir Goda Sabutytė vis dar neapsisprendžia, kiek matomumo joms reikia. Praeitą savaitę į dešimtuką sugrįžusi, Skaiva vėl iš jo pasitraukia. Tačiau po trijų savaičių pertraukos čia vėl galime pamatyti grupės „69 danguje“ merginą Godą Sabutytę. Nieko keisto, kad spauda jos nepamiršta. Juk Goda myli krepšininką (-us(?), o lietuviams krepšinis – šventas.

Kažkada matomiausių veidų sąraše užėmusi net antrąją vietą Agnė Jagelavičiūtė krenta į aštuntą. Ne ką geriau sekasi ir Violetai Repčenkaitei-Blėdienei – iš septintos pozicijos ji smunka devinton. Dainininko Sasha Son varžytuvės dėl matomiausiojo titulo, atrodo, irgi nebežavi: šią savaitę dešimtuke jis – paskutinis.

Kas yra „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų