REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną panevėžiečiai ir miesto svečiai naujoje „Cido“ arenoje turės nepaprastą galimybę stebėti nepakartojamą krepšinio šventę. Krepšinio fiestos akcentu taps turnyras – susikaus keturios komandos: reprezentacinė miesto krepšinio komanda „Techasas“, regioninėje krepšinio lygoje (RKL) rungtyniaujanti „Bangenės miško-Aiveros“ ekipa, „Techasas-2“ ir iš panevėžiečių žaidėjų, bet ne Panevėžyje rungtyniaujančių, sudaryta rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarosios komandos garbę gins tokie krepšininkai kaip Rytis Streikus, Simonas Slivka (abu – Pakruojo „Meresta“), Aivaras Mincė (Anykščių „Puntukas“), Laurynas Samėnas (Vilniaus „Sakalai“), Ernestas Ežerskis (Kauno „Aisčiai“), Tomas Černeckis (Marijampolės „Sūduva“), Vaidas Trepočka (Utenos „Juventus“) ir Gintaras Leonavičius jaunesnysis (Kėdainių „Nevėžis“). Ekipą treniruos vienas geriausių šalies trenerių, „Nevėžio“ vairininkas Gintaras Leonavičius.

REKLAMA

Deja, dėl įtempto varžybų tvarkaraščio į Aukštaitijos sostinės krepšinio šventę negalės atvykti pajėgiausi Panevėžio žaidėjai Mindaugas Lukauskis (Vilniaus „Lietuvos rytas“) ir Gintaras Kadžiulis (Šiaulių „Šiauliai“).

Rungtynės vyks keturis kėlinius po 8 minutes. Minutės pertraukėlių metu žiūrovams nuobodžiauti neleis ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje puikiai žinoma šokių grupė „Euro Dance“. Pasirodys ir populiarusis tautinių šokių kolektyvas „Grandinėlė“. Šventėje žiūrovus šildys ir nepakartojamos „Techaso“ šokėjos iš „Energy“ klubo.

Pagrindiniai turnyro rėmėjai – Panevėžio miesto savivaldybė, Miesto krepšinio federacija ir krepšinio klubas „Techasas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų