REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alisson Krauss ir buvusio „Led Zeppelin“ vokalisto Roberto Planto albumas „Raising Sound“ šiąnakt laimėjo penkis „Grammy“. Tarp jų – ir geriausio metų albumo apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš sumišęs. Anksčiau mes tai būtumėme pavadinę „išsipardavimu“, tačiau tai yra geras būdas praleisti sekmadienį“, – R. Plantą cituoja CNN.

REKLAMA

R. Planto ir A. Krauss „Please Read The Letter“ laimėjo ir dar iš vieną pagrindinių „Grammy“ apdovanojimų – metų įrašo.

Britų grupei „Coldplay“ atiteko metų dainos apdovanojimas. Jį jiems pelnė vienas didžiausių praėjusių metų hitų „Viva La Vida“.

„Ačiū Jums ir atsiprašau sero Paulo McCartney už įžūlų „Sgt. Pepper“ kostiumų perdirbimą“, – ceremonijoje sakė grupės narys Willas Championas, apeliuodamas į spalvingus grupės apdarus.

REKLAMA
REKLAMA



AFP/Scanpix nuotr.


Pats albumas „Viva La Vida“ buvo pripažintas geriausiu metų roko albumu.

Whitney Houston įteikė apdovanojimą už geriausią metų R&B albumą. Jis atiteko Jennifer Hudson, praėjusiais metais išgyvenusiai tikrą tragediją, kai buvo nužudyti jos mama, brolis ir sūnėnas. „Norėčiau padėkoti mano šeimai danguje ir tiems, kurie yra čia su manim šiandien“, – atsiimdama statulėlę kalbėjo ji.

„Grammy“ apdovanojimai apima daugiau nei šimtą kategorijų. Daugiausia nominacijų šiemet turėjo Lil Wayne. Jis laimėjo tris – įskaitant geriausios repo dainos. „Coldplay“ buvo nominuoti septyniose kategorijose. Be jau minėtų apdovanojimų, jie buvo įvertinti ir už geriausią popgrupės pasirodymą.

Penktąjį „Grammy“ per savo karjerą atsiėmė George‘as Carlinas. Jis buvo įvertintas už albumą „It‘s Bad for Ya“, kuris pripažintas geriausiu komedijiniu albumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų