REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 16-osios gimnazijoje Vokietijoje susidraugavusi, suaugusi „Skamp“ trijulė šiais metais vasario 16-ąją gaus švęsti atskirai. Erica, Viktoras ir Vilius tądien bus skirtingose pasaulio vietose, - skelbia „Vakaro žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Yra ir kitų šventinių datų, kurių „skempai“ šį sykį negalės paminėti kartu. Pavyzdžiui, Viktoro Diawaros - Wee gimtadienis, kasmet triukšmingai sutinkamas vasario 13-ąją. Viktorui dėl to šiek tiek gaila, juk lygiai prieš 10 metų šią dieną tuometiniame sostinės klube „Pepsi Z“ „Skamp“ pristatė debiutinį grupės albumą „Angata“.

REKLAMA

„Būtų gera proga paminėti sukaktį, seniai apie tai šnekėjau, bet taip jau sutapo, kad ir Ericos šią dieną nebus Lietuvoje, ir manęs. Galbūt tai atšvęsime vėliau“, - sakė V. Diawara - Wee.

Erica Jennings drauge su vyru Jurgiu Didžiuliu ir sūneliu Pranu Emilijumi antradienį išvyko į Kolumbiją. Ten muzikalioji šeimynėlė galės penkias savaites lepintis saule, aplankyti Jurgio giminaičius, artimuosius, leisti jiems pasidžiaugti Pranuku.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu V. Diawara - Wee jau rytoj viešės tėvo gimtinėje Malyje, Afrikoje. „Noriu su šeima pabūti, tėvus aplankyti, draugus. Taip pat norėčiau su vietiniais muzikantais pagroti, galbūt kokį nors projektėlį padaryti kartu. Dar nesu sau tiksliai suformulavęs šios idėjos, žiūrėsiu vietoje, - aiškino Viktoras. - Man norisi pakeisti aplinką. Ir saulės trūksta, šalta darosi Lietuvoje. Kiekvieną žiemą - sausį, vasarį stengiuosi išvažiuoti ten, kur šilta. Pernai panašiu laiku buvau Brazilijoje, kažkada anksčiau - Ispanijoje, Fuerto Venturos saloje. Kas dvejus metus žiemą skrendu į Malį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiemet į Afriką jis patraukė su savo bičiuliu perkusininku Riccardo Bondini. Norėjo, kad ir gyvenimo draugė Živilė Slivinskaitė galėtų ištrūkti atostogų, tačiau darbai mylimąją įtraukę iki kaklo.

V. Diawara - Wee iš pradžių ketino nusipirkti lėktuvo bilietus be tikslios grįžimo datos. „Tačiau kovą atsirado daug reikalų, vadyba privertė pasižadėti, kad Afrikoje būsiu tik mėnesį“, - juokėsi Wee.

Kartu jis pažada savo gerbėjams, kad šį mėnesį ne kartą užsuks į „Skamp“ interneto svetainę, įdės ten savo vaizdo „blogus“, gal net surengs porą tiesioginių transliacijų, tai lig šiol daro kiekvieną pirmadienį. „Erica irgi žadėjo atsiųsti savo vaizdo medžiagos ar nuotraukų“, - sakė Viktoras.

REKLAMA

Kuruoti svetainės veiklą bene paprasčiausia bus trečiajam „skempui“ - Viliui Alesiui. Jis lieka Vilniuje, Lietuvoje. Tiesa, ir Vilius audžia mintį pavasariop ištrūkti iš Lietuvos. Jo širdies draugė, aktorė Eglė Driukaitė turi draugų Azerbaidžane. Komunikabilieji pietiečiai jau kuris laikas juodu su Viliumi ragina atvykti į svečius.

Jurga Klimaitė-Riebling

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų