REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Nekviestą meilę“ grįžta Vytė

Pirmadienį LNK eteryje prasideda ketvirtasis populiariausio lietuviško serialo „Nekviesta meilė“ sezonas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pusmetis, kai populiariojo serialo „Nekviesta meilė“ žiūrovai nematė vienos mieliausių ir jauniausių serialo veikėjų – Vytės, kuri yra Mėtos ir Andriaus dukra, Angelinos anūkė.

REKLAMA

Praėjusiais metai televizijos žiūrovai Vytę vaidinančią dvylikametę Evitą Malaškevičiūtę pripažino mylimiausia serialo debiutante. Tačiau netrukus po apdovanojimų Evita su tėvais išvažiavo gyventi į Airiją, mat jos tėtis buvo paskirtas dirbti Lietuvos ambasadoje Dubline. Ten Evita su tėčiu, mama ir vos metų sulaukusia sesute Nuate gyvena jau daugiau nei pusmetį, lanko mokyklą ir į Lietuvą planuoja grįžti tik po dvejų metų.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Evita buvo atvykusi į Lietuvą ir kone savaitę nuo ryto iki vakaro praleido „Nekviestos meilės“ filmavimo aikštelėje – žiūrovai ją dabar matys visą serialo sezoną.

„Filmavausi vos savaitę ir nenorėjau, kad ji baigtųsi. Kasdien jaučiausi labai laiminga, skubėdama į filmavimo aikštelę. Buvo gera po pusmečio vėl visus pamatyti. Gaila, kad taip ir nesusitikome su Inga Jankauskaite. Tačiau tikiuosi vėl visus pamatyti. Manęs filmavimo aikštelėje laukia pavasarį“, - sakė Evita.

„Buvome labai pasiilgę Evitos, o ji – filmavimosi. Daug scenų buvo filmuojama lauke, spaudžiant keliolikos laipsnių šalčiui. Ji buvo įpratusi prie švelnios airiškos žiemos, todėl grįžo į Dubliną kosėdama – susargdinome vaiką“, - pasakojo serialo vykdantysis prodiuseris Evaldas Priudokas.  

Vytės pasirodymas ketvirtajame „Nekviestos meilės“ sezone – ne vienintelė naujiena. Seriale Andriaus Žvinio (Saulius Balandis) mylimąją Mariją vaidins aktorė Kristina Savickytė, Marijos tėvą Gediminą - legendinis aktorius Viktoras Valašinas, taip pat pasirodys žinomas aktorius Juozas Gaižauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų