REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Leškevičius bučinys žmonai – 3 km aukštyje

LNK publicistinės laidos „Abipus sienos“ vedėjas Giedrius Leškevičius, pastaruoju metu daugiau laiko praleidžiantis ne namie, o repeticijų salėje su „Žvaigždžių duetų“ partnere Mia, žmonai Ginai padovanojo nepakartojamas atostogas Šveicarijos Alpėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėjau pabūti su Gina ir palepinti ją savo dėmesiu, nes šiuo metu didžiąją dalį laiko atima dalyvavimas dainų projekte, o savo partnerę Mią matau dažniau nei žmoną“, - šypsojosi Giedrius.  

REKLAMA

Jiedu dešimt dienų praleido Château-d’Oex miestelyje, kuriame vyko prestižinis tarptautinis oro balionų festivalis. Giedrius – ne tik talentingas dainininkas, bet ir prisiekęs oreivis.

Jiedu su žmona gyveno kalnų namelyje su nuostabia panorama. Pro miegamojo langus sutuoktinius žadindavo pirmieji saulės spinduliai, prasprūdę per kalnų viršūnes. Net neišeinant iš namų buvo galima tarsi ant delno stebėti visą slėnį ir dešimtis jame kylančių balionų.

REKLAMA
REKLAMA

Giedrius žmoną pirmą kartą paskraidino oro balionu kalnuose. Šiek tiek išsigandusią aukščio Giną sutuoktinis ramino aistringu bučiniu.

„Pirmą kartą bučiavomės trijų  kilometrų aukštyje, virš kalnų, spaudžiant keliolikos laipsnių šaltukui. Kalnai, balionai, mylimas žmogus – visiška romantika. Jausmas, kai pats virpi nuo lengvo adrenalino ir glaudi prie savęs mylimą žmogų – sunkiai nupasakojamas“, - šypsojosi laidos „Abipus sienos“ žurnalistas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų