REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunkmečiu net ir žvaigždės, švęsdamos savo gimtadienius, „įjungia“ taupymo režimą. Vietoj gimtadienio torto kepa kugelį, o audringus vakarėlius naktiniuose klubuose keičia į kuklius pasisėdėjimus su būreliu artimų bičiulių.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „ŠokoLedas“ narė Justė Mozolytė savaitės pradžioje paminėjo 24-ąjį gimtadienį. Kukliai, su artimiausiais draugais. Šįkart sukaktuvininkė vietoj torto raikė savo keptą kugelį.

REKLAMA

„Kadangi visi aplinkui tik ir šneka apie tą žodį iš k raidės, tad nutariau savo gimtadienį taip pat padaryti šia tema“, - juokavo J.Mozolytė. Iš bičiulių gavo krūvą įvairiausių buityje praversiančių dovanų, tačiau sulaukė ir vienos ne visai praktiškos dovanėlės.

„Švenčiau tik su artimiausiais draugais, kurie žinojo, ką mėgstu ir ko man reikia. Tačiau mano prodiuseris (Egmontas Bžeskas, - aut. past.) padovanojo guminę morką. Padėjau ją į šaldytuvą, šalia pliušinės pasikorusios pelės...“ - sakė neseniai savuose namuose įsikūrusi J.Mozolytė, draugų neretai vadinama Zuikeliu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien 26-ąjį gimtadienį mininti „Yvos“ lyderė Natalija Zvonkė prisipažino, kad audringai švęsti ji neplanuoja dėl dviejų priežasčių - darbų gausos ir bereikalingų išlaidų.

„Nors šiemet turime daugiau veiklos negu pernai, atsižvelgdami į nelengvą šaliai laikotarpį, nutarėme pataupyti. Nesinori išlaidauti visokiems limuzinams“, - šypsojosi sukaktuvininkė. Pernai ji audringai ir prabangiai paminėjo savo 25-ąjį jubiliejų.

„O šiemet visai nejaučiu gimtadienio nuotaikos. Nesu net stalo kavinėje užsisakiusi“, - kaip visada atvira buvo Natalija. Tačiau dainininkė viena ausimi nugirdo, jog šeštadienį po „Dainų dainos“ konkurso jai nederėtų neskubėti namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Merginos prasitarė, kad laidą „Paparacai“ šįkart nufilmuotume ne sekmadienį kaip įprasta, o penktadienį. Suprask, kad sekmadienį netektų anksti keltis“, - šypsojosi dainininkė, šiandien, gimimo dieną, paskendusi darbuose.

„Natalija šiandien užsiėmusi nuo pat ryto, tad vakare bus pavargusi. Varginti savo žmonos dar ir vakarėliu nenoriu, - paklaustas, galbūt rengia savo mylimajai staigmeną, „Vakaro žinioms“ porino Deivydas Zvonkus. - Kokią dovaną jai ruošiu? Aš visada viską darau ekspromtu, tad sakyti iš anksto nesiryžtu, nes po kelių valandų galiu persigalvoti.“



Edita MAŽELYTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų