REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kubos legenda atvyksta į Lietuvą

Balandžio pabaigoje pirmą kartą Lietuvoje svečiuosis Kubos muzikos ir šokio legenda „Pasion de Buena Vista“.

REKLAMA
REKLAMA

Rumbos, mambos, čia čia čia ir salsos ritmais pasaulinę šlovę pelnęs šou „Pasion de Buena Vista“ – balandžio 23 dieną „Cido“ arenoje Panevėžyje. Tai bus vienintelis kolektyvo šou mūsų šalyje.

REKLAMA

„Neabejojame, kad „Pasion de Buena Vista“ ritmai, rafinuoti šokiai, egzotiškas grožis ir svajoti verčiančios melodijos žiūrovus perkels tiesiai į aistrų ir jausmų sūkurį, kuris vakarais išsilieja į Havanos gatves“, - sakė „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus.

Bilietus į „Pasion de Buena Vista“ šou platina bendrovė „Tiketa“. Detali informacija apie šio renginio bilietus ir kainas yra pateikta interneto svetainėje www.tiketa.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Trys genialūs dainininkai, dešimties muzikantų trijų pritariančio balso vokalistų „gyvai“ grojanti grupė bei aštuonių geriausių šokėjų trupė kuria unikalų šou, kurio spalvinga scenografija ir kvapą gniaužiančios vaizdo projekcijos užkrečia tikruoju Kubos temperamentu.

„Pasion de Buena Vista“ šou kuria autentiški ir geriausi muzikantai bei šokėjai nuo Pinar del Rio Kubos Rytuose iki Baracoa Vakaruose. Muzikos grandai Maida Castaneda ir Antonio Castro, praeityje ne kartą bendradarbiavę su kubietiškos scenos legendomis Ibrahimu Ferreru, Juanu de Marcosu Gonzalesu ir garsiuoju Compay Segundo, nedvejodami sutiko prisijungti prie „Pasion de Buena Vista“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsus choreografas ir šokėjas Francisco Blanco Prada sako: „Šis šou dainavimą ir šokį perkelia į naują lygį. „Pasion de Buena Vista“ – tai skaisti ir tikra Kubos ugnis!“.

„Apie Kubą svajoja visi“, - taip daugiau nei prieš 20 metų rašė pasaulinio garso rašytojas Miguelis Barnetas. Šiandien didžiausia Karibų regiono sala neprarado nė kruopelytės magijos. Karštu ritmu besisukantis Kubos gyvenimo būdas nepalieka abejingų – užburia salsa, ryškios spalvos, balto smėlio paplūdimiais, pribloškiančiu povandeniniu pasauliu, romu, cigarų dūmais ir aistra gyventi.

REKLAMA

„Pasion De Buena Vista“ nukelia į tikrąjį Antilų perlą – Kubos širdį. Melancholija ir laimė, muzika ir šokis, dideli sunkumai ir amžinas optimizmas. Šiuo unikaliu deriniu grįstos melodijos ir ritmai pasiekia pačią širdies gilumą ir įžiebia kubietišką aistrą visam gyvenimui. Kuba, kaip ir „Pasion de Buena Vista“, yra tikras meilės gyvenimui deklaravimas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų