REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, jog grupė „The Rolling Stones“ gali netrukus paskelbti apie dar vienas savo gastroles, prasidėsiančias jau šių metų pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad kolektyvui pasiūlyta daugiamilijoninė suma, už kurią jiems reikėtų atlikti eilę pasirodymų Jungtinėse Amerikos Valstijose.

REKLAMA

Gerbėjų viltys vėl išvysti legendinę grupę atgijo tuomet, kai gitaristo Ronnie Wood‘o planai atkurti savo kolektyvą „The Faces“ praėjusį mėnesį nutrūko.

Vienas šaltinis „Daily Express“ teigė: „Ant stalo jau padėtas pasiūlymas gastrolėms Jungtinėse Valstijose. Tai tikrai geras pasiūlymas. Galbūt jie jau ir gerokai įkopę į 70-uosius savo gyvenimo metus, tačiau vis dar gali pasirodyti kur kas geriau nei daugelis šių laikų roko grupių.“

REKLAMA
REKLAMA

„Jie puikiai gyvena. Mick‘as itin gerai maitinasi, o Keith‘as apskritai valgo tik organinį maistą. Pagal savo amžių, jie puikioje formoje. Jie gyvena dėl pasirodymų, taigi sugrįžimas į sceną jiems gali pasirodyti tikrai įdomus. Dabar, kai „The Faces“ atsikūrimas, atrodo, subliūško, Ronnie yra laisvas ir gali groti su „The Stones“.“

Vėlesnėje savo karjeros dalyje „The Rolling Stones“ gastroles rengė nuolat. Paskutinioji jų pasaulinė kelionė, „The Bigger Bang“, tęsėsi du metus iki 2007-ųjų rugpjūčio ir uždirbo 558,255,524 dolerių (tai – visų laikų rekordas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų