REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kada paskutinį kartą matei daug įspudingų vaizdo klipų vienu metu ir vienoje vietoje?

Dar niekada. MTV pirmieji Lietuvoje kviečia tave pamatyti net šimtą visų laikų geriausių vaizdo klipų. Vasario 20 d., visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose melomanams bus suteikta galimybė pasimėgauti išskirtiniais, ir legendiniais MTV vaizdo klipais.

REKLAMA
REKLAMA

MTV geriausius visų laikų vaizdo klipų šimtuką atrinko kompetentinga komisija, kurią sudarė žurnalistai bei Lietuvos vaizdo ir garso gurmanai: A. Mamontovas, R. Šapauskas, Dj Mamania (G&G Sindikatas), D. Užkuraitis, Samas, „Happyendless“ vokalistas S. Prūsaitis.

REKLAMA

„MTV visada diktuodavo jaunimo mados ir skonio tendencijas. Tai taip pat padarė bene stipriausią įtaką ir muzikos vaizdo klipų kūrimo raidai“, – kalbėjo Dj Mamania.

Anot A. Mamontovo, muzikiniame vaizdo klipe turi visada išlikti pofesionalumas: „Brangus muzikos vaizdo klipas, kurį pamatęs matai tik pinigus – prastas klipas“. Muzikos atlikėjas taip pat pabrėžė, jog retai kam pavyksta puikiai dainai sukurti pakankamai gerą vaizdo klipą: „ Visur turi išlikti harmonija“, - kalbėjo A. Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano nuomone, senas vaizdo klipas gali būti daug aktualesnis ir geresnis nei sukurtas šiomis dienomis – naujas“, – teigė R. Šapauskas.

Vasario 20 d., vienintelio ir išskirtinio seanso lankytojai pamatys ne tik komisijos atrinktąjį šimtuką, bet ir žurnalo „Panelė“ išrinktą seksualiausią visų laikų MTV vaizdo klipą bei radijo stoties „Zip FM“ klausytojų išrinktą geriausią MTV šokių muzikos vaizdo klipą, o taip pat – www.mtv.lt lankytojų išrinktą geriausią lietuvišką kūrinį. Nuo šiandienos visi norintys gali balsuoti už savo mėgiamas dainas ir klipus www.mtv.lt, www.panele.lt bei www.zipfm.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tomas Ramanauskas, MTV Lietuva viceprezidentu kūrybai: „Vaizdo klipas yra ne tik dainos reklama, bet ir jos veidas, jos rūbas, arba jos nuogas kūnas. Per savo dvidešimt kelis metus MTV parodė beveik kiekvieną dėmesio vertą klipą. Dabar jie visi surinkti į garsiausiųjų šimtuką ir užgrius žiūrovus visu dydžiu. Bus ne tik smagu prisiminti, bet ir garsiai pritarti dainoms ir klipams, kuriuos matėme praėjusią savaitę arba prieš dešimt metų, kurie mus papirko ir sukrėtė.“

MTV geriausių visų laikų vaizdo klipų peržiūra „Forum Cinemas“ Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje – jau vasario 20 d., 22:00 val. Bilietai pardavinėjami nuo vasario 2 d., todėl paskubėk, nes jie jau pradėjo nykti šviesos greičiu.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų