REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V. Beckham: „Labiau esu gėjus nei moteris“

Victoria Beckham jaučiasi lyg būtų gėjus.

34 metų buvusi grupės „Spice Girls“ dainininkė sako, kad ji turi daugiau bendro su homoseksualiais vyrais nei su savo lyties atstovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš mėgstu moteris. Man jos patinka kaip draugės, kaip pašnekovės. Tačiau labiausiai man patinka gėjai. Mano viduje yra gėjus, kuris nori ištrūkti! Su heteroseksualiais vyrais, išskyrus mano vyrą, brolius ir tėvą, neturiu nieko bendro“, - sako Victoria.

REKLAMA

Italijos „Vanity Fair“ žurnalo versijai Victoria, kartu su vyru futbolininku Davidu Beckhamu auginanti tris sūnus, taip pat pasakojo norinti susilaukti dukrelės: „Norėčiau, kad taip atsitiktų. Negali iš anksto žinoti kūdikio lyties, tačiau po trijų berniukų tikrai norėčiau mergaitės.“

Be to, Victoria prisipažino nesuprantanti futbolo, ją domina tik jos vyro žaidimas. „Man patinka žiūrėti, kaip Davidas rungtyniauja. Pašoku iš džiaugsmo, pamačiusi, kad jis įmušė įvartį. Aš domiuosi kitais dalykais ir nieko nenutuokiu apie futbolą. Tačiau visuomet išklausau Davidą, kai jis apie tai kalba, nes tai svarbi jo gyvenimo dalis“, - kalbėjo britų stiliaus ikona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų