REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Apple“ planuoja birželį pateikti rinkai naują savo telefono „iPhone 3G“ modelį, kuriame bus įdiegta galingesnė techninė įranga, o vartotojai galės naudotis keliomis tuo pat metu veikiančiomis programomis, praneša „Information Week“.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklaraščio „AppleInsider“ teigimu, naujajame telefone bus naudojama „Apple“ sukurta universali (system-on-a-chip) mikroschema su keliais ARM procesoriaus branduoliais ir bendrovės „Imagination Technologies“ sukurta nauja „PowerVR“ integruota vaizdo ir grafikos posisteme.

REKLAMA

Tuo tarpu, „MacRumours.com“ svetainės žiniomis, „Apple“ kuria technologiją, kuri naujojo „iPhone 3G“ modelio vartotojams suteiks galimybę leisti programas foniniu režimu.

Šiuo metu norint naudotis kuria nors telefono programa reikia išjungti kitą, išskyrus kelis „Apple“ sukurtus programinius įrankius, pavyzdžiui, „Mail“ ar „iPod“. Galimybė leisti programas foniniu režimu labai patiks vartotojams, kurie dažnai naudojasi greitųjų interneto žinučių programomis ar tokiomis programomis kaip „Pandora“. „MacRumours.com“ teigimu, naujasis telefonas, kuriame bus įdiegta „iPhone 3.0“ programinė įranga, bus suderinamas su vienu ar dviem vartotojo pasirinktais „foniniais procesais“.

Kai kurių šaltinių duomenimis, „Apple“ naujajame telefone ketina įdiegti ir vaizdo konferencijų galimybę. Vis dėlto „Information Week“ perspėja skaitytojus iš anksto per daug nesidžiaugti, nes žinios apie tikėtinas būsimojo „iPhone“ naujoves yra neoficialios ir remiasi šaltiniais, kurių patikimumą patikrinti sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų