REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, siekdamas sušvelninti susidariusios ekonominės padėties padarinius ir vis augantį netikrumą visuomenėje, nusprendė sumažinti bilietų kainas ir savo ištikimiems žiūrovams taikyti 30 – 40 proc. nuolaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Mažasis teatras stengsis išsaugoti ir paremti tą visuomenės dalį, kuri gali nebepajėgti įpirkti spektaklių bilietų, bet teatrui yra išties brangi - tai akademinis jaunimas, didžioji dalis Lietuvos inteligentų bei vyresnio amžiaus žmonės.

REKLAMA

„Toks mūsų sprendimas – siekiame kuo greičiau išsivaduoti iš psichologinės krizės, į kurią šiuo metu nepelnytai yra klampinamas žmogus. Manome, jog šiuo sunkiu laikotarpiu galime padėti žiūrovui, kurio finansinės galimybės yra susilpnėjusios. Būtų apmaudu, jei žmonės imtų taupyti kultūros sąskaita, nes būtent kultūra yra didžiausias įkvėpimo bei paskatinimo šaltinis“, - sakė Vilniaus mažojo teatro vadovas Rimas Tuminas.

Pasak R. Tumino, tik nuoseklus ir ramiai dirbamas darbas gali greičiau užkirsti kelią visoms krizėms. Vilniaus mažasis teatras solidarizuojasi su savo ištikimais žiūrovais, kviesdamas ir toliau vakarus praleisti kultūrinėje aplinkoje. Teatras nuolaidas pradeda taikyti keletui spektaklių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų