REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praeitą savaitę „Veidų lenktynėse“ startavo net du naujokai. Šią savaitę naujokų nėra, bet viena pramogų pasaulio atstovė į dešimtuką sugrįžo.

REKLAMA
REKLAMA

Tai – žurnalo moterims redaktorė, laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, iš populiariausiųjų sąrašo iškritusi dar sausio 12 dieną. Nėra abejonės, tam pasitarnavo jos duetas su Ruslanu Kirilkinu vienos televizijos muzikiniame šou. Deja, pačiam Ruslanui šis šou tiek daug naudos neatnešė – jis krenta į trečiąją vietą, į priekį praleisdamas Nijolę Pareigytę. Ši persona jau labai priartėjo prie absoliučios „Veidų lenktynių“ lyderės Natalijos Zvonkės.

REKLAMA

Natalija per savaitę nesugebėjo surinkti nė vieno taško, tuo tarpu Nelly mirgėjo ryškiausiai. Tam įtakos turėjo internetinėje „Skandalų galerijoje“ įdėti intymūs vaizdeliai su grupės „69 danguje“ merginomis, apie kuriuos neseniai sužinojo žiniasklaida ir plačioji visuomenė. Pikantiškos „balių“ nuotraukos lėmė ir tai, kad praeitą savaitę kaip stilingiausias Lietuvos vyras pagal Mantą Petruškevičių 10 vietoje debiutavęs merginų grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas šią savaitę pakilo net per 6 pozicijas!

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu kitai praėjusios savaitės debiutantei Rūtai Ščiogolevaitei sekasi kur kas prasčiau – nukritusi per vieną poziciją ji atsidūrė ties iškritimo riba. Atrodo, kad jos ir Deivido šeimyninio gyvenimo verpetų tema jau išsemta.

Dešimtuko senbuvės Asta Valentaitė Pinkevičienė, Agnė Jagelavičiūtė ir Violeta Repčenkaitė-Blėdienė – varžybų vidutiniokės. Lenktyniaudamos jos pernelyg daug pastangų nededa, skandalų nekuria, tik kartais savo apsilankymu papuošia kokį nors renginį. Todėl gali būti, kad artimiausiu metu iš matomiausiųjų sąrašo jas išstums aktyvesnės personos.

Šią savaitė „Veidų lenktynių“ dešimtuką paliko Aistė Paškevičiūtė, kritusi jau keletą savaičių iš eilės.

Kas yra „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų