REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš metus „Topmusic“ surengtoje dainininkų atrankoje geriausiai pasirodė trys žavios juodaplaukės: Ina, Solveiga ir Jūratė, kurios šiandien ir sudaro grupę „Axom“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors kolektyvas dar jaunas, tačiau jau gali pasigirti dideliais pasiekimais. „Mums tik vieneri metai, o, atrodo, jog scenoje esame visą gyvenimą. Tai lyg išsipildžiusi svajonė, nes visada norėjome dainuoti,“ – sakė merginos. Per pirmuosius gyvavimo metus grupė pasiekė neįtikėtino populiarumo, o dainos „Vandenynai“, „Vėjas kelyje“ tapo tikrais hitais, kuriuos žino visa Lietuva. „Džiaugiamės, kad per tokį trumpą laiką spėjome pabuvoti daugelyje Lietuvos klubų, koncertuoti dideliuose renginiuose ar net pasirodyti vienoje scenoje su Kate Ryan. Mums tai tikrai didelis pasiekimas, prieš metus apie tokią galimybę galėjome tik pasvajoti,“ – sakė Solveiga.

REKLAMA

Kalbėdama apie pirmuosius grupės „Axom“ gyvavimo metus merginų trijulė akcentavo tai, kad jų darbo sėkmė slypi labai paprastuose dalykuose. „Mes gyvename muzika ir dainuodamos trokštame suteikti kuo daugiau laimingų akimirkų visiems žmonėms. Ne savanaudiškas noras išpopuliarėti, o nuoširdumas ir paprastumas yra pagrindinis mūsų sėkmės receptas, nes į tai ką darome scenoje, sudedame visą savo širdį“.



"Topmusic" nuotr.

Jau dabar seksualiausiomis Lietuvos tamsiaplaukėmis tituluojamos merginos, savo karjeros pasiekimų su idealia išvaizda sieti nelinkusios. „Nors iš pradžių buvo manoma, kad mes scenoje atliekame tik estetinę funkciją, dabar savo darbais ir dainomis įrodėme, kad siekiame būti profesionaliomis dainininkėmis, o ne paveikslėliais. Kasdien repetuojame, mokomės dainuoti pas vokalo specialistus, šokame ir artėjame prie tobulybės,“ – kalbėjo Ina, kuri muzikos pasaulyje anaiptol ne naujokė. Mergina nuo pat mažens domisi muzika, groja pianinu, o prieš porą metų baigė Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją, įgijo chorinio dirigavimo specialybę. Kita grupės narė Solveiga taip pat muzikali, visa Lietuva galėjo įvertinti jos sugebėjimus, kai mergina dalyvavo realybės šou „Kelias į žvaigždes“.

Šiandien grupė „Axom“ intensyviai rengiasi debiutinio albumo išleidimui, kuris turėtų pasirodyti vasario pabaigoje. Ir nors jau visos dainos įrašytos, merginos rankų sudėjusios nesėdi -  rengiasi naujai foto sesijai ir toliau aktyviai koncertuoja.




"Topmusic" nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų