REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„BM“ naujas albumas „Trūksta oro“

„Blogos Mergaitės“, sutrumpinusios grupės pavadinimą į „BM“, išleidžia antrąjį savo albumą pavadinimu „Trūksta oro“.

REKLAMA
REKLAMA

Jame sudėtos dainos, kuriose grupės narės dainuoja apie kasdienybę, tikras emocijas, tikrus ir netikrus jausmus, apie skirtingas gyvenimo spalvas. Galbūt todėl, albume dainos ir yra labai įvairios. Naujas albumas įrašytas naujoje ZUZI SOUND įrašų studijoje, su jaunais kompozitoriais, prodiuseriais Justu Chachalausku ir Mantu Kiselaičiu, prie tekstų kūrybos prisidėjus Rūtai Lukoševičiūtei, dainos tapo nevienadienės. Kompaktinėje plokštelėje rasite jau klausytojų pamėgtas dainas „Makiažai“, „Trūksta oro“, bei naujas, dar negirdėtas dainas „Lėlė“, „Nieko nebus“.



REKLAMA

Lina:

„Prašom – pasitikit, tai mūsų antrasis albumas jau pasirodė ir laukia jūsų... (Juokiasi) Manau, kad visiem tikrai bus įdomu išgirsti mūsų naują skambesį, įdomesnę muziką, brandesnes dainas. Aš pati šiuo albumu labai džiaugiuosi ir manau, kad visas įdėtas darbas tikrai buvo ne veltui.“



Guoda:

„Prie naujojo albumo padirbėti teko tikrai ne mažai, bet rezultatas, mano nuomone, daugiau negu geras! Neeilinė ir nenuobodi muzika, ne tokia saldi kaip dauguma lietuviška popmuzika. Dainų tekstai ne tušti, įdomus bei prasmingi.

Be abejo, iš dalies išlaikėm „Blogų Mergaičių“ dainų temas, tai „meilė, jausmai, vyrai ir t.t.“, bet iš dalies jos tapo daug rimtesnės. Vien geriausius žodžius galiu pasakyti apie šį albumą ir ne todėl, kad pati prie jo prisidėjau... Jau savaitę jis sukasi mano automobilyje ir dar nežadu išsiimt...Smagu, kad dainuojam tai, ką pati mielai klausau!"



Rasa:

REKLAMA
REKLAMA

„Šį albumą įrašinėti sekėsi gana neblogai, kaip antras blynas sakyčiau visai neprisvilęs. Dainos šiltos, apie meilę ir su meile... Patinka tai, kad tekstai absoliučiai visi iki vieno yra su prasme, ne apie "nieką", daugiausia dominuoja meilė - jausmas, be kurio turbūt nei vienas nesame žmogumi. Meilė aprėpia daug: ir džiaugsmą, ir skausmą, ir nusivylimą, tad savo dainose visokią ją ir apdainavome. Gera, kai dainose gali išsilieti, gali jas kažkam mintyse skirti, būtent tai aš ir dariau (Juokiasi) Klausytojai tai pajus...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų