REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draudimo bendrovė „BTA Draudimas“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausiu mažmeninės prekybos tinklu Lietuvoje - MAXIMA LT ir planuoja plėtrą visoje šalyje tinklo prekybos centruose.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario mėnesį draudikai atidarys 55 naujas prekyvietes MAXIMA parduotuvėse. Naujos „BTA Draudimo“ pardavimo vietos įsikurs 21-ame Lietuvos mieste.

REKLAMA

„Šiuolaikinėje visuomenėje galimybė prekybos centre ne tik apsipirkti, bet ir susitvarkyti visus būtiniausius reikalus tampa vis aktualesnė ir priimtinesnė, todėl aktyviai plečiame mūsų pirkėjams teikiamų paslaugų spektrą“, - sako MAXIMA LT Plataus vartojimo paslaugų pirkimo departamento direktorius Vaidotas Pačėsa.

Anot jo, draudimo paslaugos – dar viena pirkėjams siūloma patogi naujovė. Tikimasi, kad pirkėjai įvertins šios paslaugos privalumus: dabar apsidrausti automobilį ar įsigyti kelionių draudimą jie galės tiesiog užsukę apsipirkti, mažiausiomis sąnaudomis ir negaišdami laiko.  

Prekybos tinklo parduotuvėse bus galima įsigyti privalomąjį transporto priemonių savininkų, valdytojų civilinės atsakomybės draudimą ir kelionės rizikų draudimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų