REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas vis dažniau pasirodo publikai su savo naująja drauge, 20 metų Jekaterina Ivanova.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai 61 metų muzikantas su ja vaikštinėjo po Beverli Hilso parduotuves, o per Kalėdas sutraukė minias gerbėjų išėjęs apsipirkti šiaurės Londone. Su juo buvo ir Katia bei šunytis, kurį muzikantas padovanojo mylimajai.

REKLAMA



"Scanpix" nuotr.

Kalbama, kad R.Woodas ieško ne tik mielų dovanų savo merginai, bet ir naujo būsto, kuriame jiedu galėtų gyventi. Pasak bičiulio, viengungišką butą, į kurį persikraustė pernai vasarą po daugiau kaip 20 metų trukusios santuokos palikęs 53 metų žmoną Jo, jis nori iškeisti į prašmatnius apartamentus Londone.

Pastaruoju metu muzikantas repetavo su grupe „The Faces“, kuriai kadaise priklausė. Vėl susitikti studijoje su Rodu Stewartu jam buvo „fantastiška“. Dabar daug kalbama apie tai, kad „The Faces“ grįžta į sceną. „Mes pasirengę, - sako Ronnie. - Svarbiausia, kad kitais metais visi surastų laiko.“

Perfrazuodamas garsiąją „The Rolling Stones“ dainą „You Can‘t Always Get What You Want“ („Ne visuomet gali gauti tai, ko nori“) R.Woodas sako: „Regis, bent jau kartais, gali gauti viską, ko nori.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų