REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai juokingiausias kada nors mano skaitytas skundas“, „Juokiausi iki nukritimo, būtina perskaityti visiems“, - tokiais ir panašiai apibūdinimais šlovinamas „Virgin Airlines“ keleivio laiškas Serui Richardui Bransonui, kuriam priklauso oro linijų bendrovė. Jį visą paskaityti galite čia.

REKLAMA
REKLAMA

Vienoje Londono reklamos agentūroje dirbantis Olis Beale neapsikentė dėl „Virgin Airlines“ maisto, kurį jam bendrovė pasiūlė skrendant iš Mumbajaus namo.

REKLAMA

„Pabandysiu paaiškinti, kaip jaučiausi. Įsivaizduokite, kad esate 12 metų berniukas, Ričardai. Įsivaizduokite, kad yra Kalėdų rytas ir jums liko atverti paskutinę dovaną. Ji didelė, ir jūs puikiai žinote, kad tai – muzikinis centras, kurį išsirinkote iš katalogo ir parašėte apie jį Kalėdų seneliui. Atidarote dėžutę, tačiau dovanos ten nėra. Tai jūsų žiurkėnas, Ričardai. Dėžutėje – jūsų žiurkėnas ir jis nekvėpuoja. Taip jaučiausi atidaręs maisto, kurį siūlote, pakuotę“, - rašo pasipiktinęs keleivis.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuostabu, kad šį šmaikščiai parašytą laišką žmonės ėmė vieni kitiems siuntinėti internetu. Jį išspausdino „The Daily Telegraph“ ir kiti didieji tinklalapiai.

Tuo tarpu skelbiama, kad Richardas Bransonas pats asmeniškai paskambino Oliui Beale ir jo atsiprašė. Deja, telefoninio pokalbio įrašo internete kol kas nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų