REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klubas „Pacha“ paskutiniam sausio savaitgaliui paruošė dvigubą muzikinę šventę .

Jau penktadienį prie pulto stos „Grammy“ apdovanojimo savininkas Paul Harris kartu su Santi Touch, o šeštadienį startuos naujas R‘n‘b bei Hip-Hop renginių ciklas „ICE-CREAM“, kurį vainikuos gerai žinomas prancūzų DJ‘us DEF KUT. Jam talkins Mantini, Dj Emilis bei bene mikliausių rankų Lietuvoje savininkas Dj Mamania.

REKLAMA
REKLAMA

Paul Harris

Lietuvos publikai Paul Harris pristatinėti nereikia, ilgai lauktą merginų numylėtinio pasirodymą jau penktadienį galės išgirsti visi apsilankiusieji klube „Pacha“, įsikūrusiame Gynėjų g. 14.

REKLAMA

Viena iš ryškiausių šių dienų šokių muzikos figūrų pasaulyje jau seniai garbinama dėl savo unikalaus skambesio. Londoniečio karjera prasidėjo kai jis buvo vos septyniolikos, tačiau įvykis apvertęs gyvenimą aukštyn kojom pasibeldė netikėtai oro uoste susitikus savo draugus Ben Harris bei Steve Smith. Taip atsirado projektas „Dirty Vegas“, kurio kūrinius iki šiol su malonumu transliuoja radijo stotys.

Bene geriausiai žinomas trejetuko darbas „Days Go By“ pelnė ne tik Sasha, John Digweed, Danny Howells, Deep Dish bei kitų gerai žinomų atlikėjų palaikymą, bet ir užkrėtė visą pasaulį. Automobilių gamintoja „Mitsubishi“ sėkmingai panaudojo šią melodiją savo naujojo modelio „Eclipse“ reklamoje, tačiau publiką labiau pakerėjo muzika skambanti fone. Netrukus pasipylė eilė apdovanojimų tarp jų ir prestižinė Grammy statulėlė bei neįprastas, tačiau mielas „Playboy Artist“ titulas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo tada Paul Harris apsilankė visuose pasaulio kontinentuose, koncertavo „Fashion TV“ madų pristatymuose, privačiuose Kylie Minougue, Madonnos, HUGO Boss ir kitų įžymybių vakarėliuose, o po kiekvieno pasirodymo jį išlydėdavo geidulingi merginų žvilgsniai. Šiuo metu leidybinės kompanijos „Toolroom“ pasididžiavimas toliau daro tai, ką jis moka geriausiai – kaip iš gausybės rago žeria vieną hitą po kito. Praeitą vasarą kūrinys „Battitude“ prodiusuotas kartu su Dave Spoon bei Obernik puikavosi radijo stoties „Radio 1“ topo viršūnėje, o  projektas „Atrium“ bendradarbiaujant su „house“ muzikos dievaičiu Steve Mac ir jų melodingas singlas „In Love With You“ iki dabar tituluojamas įsimylėjėlių himnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tad penktadienį visus išsiilgusius kokybės, keliančių melodijų ir gerų emocijų klubas „Pacha“ kviečia praleisti vakarą kartu.

DEF KUT

O tiems kam mieli R’n’B bei Hip-Hop ritmai, kiekvieną paskutinį mėnesio šeštadienį gali ruoštis tirpdyti ledus klube „Pacha”, nes jau nuo sausio 31 dienos startuoja prabangus vakarėlių ciklas „ICE-CREAM“.

Pirmasis svečias -  DEF KUT. Prancūzaitis atstovauja „5 Star Generals“ Dj-ejų komandą ir garsėja tuo, kad jo rankos pasiekia naujausią muziką, todėl žmonės vakarėlyje stebinami ne tik populiariais hitais, bet ir didele dalimi naujos, dar negirdėtos kūrybos. „5 Star Generals“ elitas išsibarstęs 3-juose kontinentuose, todėl nenuostabu, kad DEF KUT turi priėjimą ir prie JAV žvaigždžių „promo“ kūrinių.

REKLAMA

Atlikėjas šiuo metu apsistojęs Suomijoje savo meilę R‘n‘B/soul muzikai išreiškia ir organizuodamas didžiulius renginius bei koncertus. Jo vakarėlius labai gerai pažįsta mūsų kaimynai iš geriausių Helsinkio ir Talino klubų.

Kartu su juo didžiojoje salėje pulsą spartins R’n’B muzikos guru MANTINI, o mažojoje karaliaus MAMANIA IR DJ EMYLIS.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų