REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

PREMJERA – kovo 14 d. ir 15 d. Kaune, „Girstučio“ kultūros centre.

Šiuo metu yra statomas naujas originalus lietuviškas muzikinis spektaklis „LOVE & PEACE“ arba mums bankrotas“ (darbinis pavadinimas).  Tai bus įspūdinga garsių Lietuvos teatro aktorių, žymiausių muzikantų, geriausių šokėjų, dainininkų atliekama žaisminga muzikinė drama apie meilę, bohemą, pinigus, jausmus, apsimetimą.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingas Lietuvos teatro ir TV žvaigždžių - aktorių, dainininkų, šokėjų kuriamas originalus lietuviškas „gyvo“ garso muzikinis spektaklis savo dvasia galėtų tapti žinomiausio ir pripažinto prancūziškojo miuziklo „Mulen Ruž” lietuviškuoju analogu, persikėlusiu į nūdieną.

REKLAMA

Savo nuotaikingumu, žaismingumu, įvairiapusiškumu miuziklas pritrauks žmogų, trokštantį pažinti meilės labirintus, vaizdinėmis priemonėmis, estetiniu grožiu, libreto subtilumu, muzikos ir šokio išraiška atvers kiekvieno žmogaus širdį. Šiuolaikinio meno ir novatoriškų formų spektaklis žiūrovus pritrauks orginalumu ir nestandartiniais kūrybiniais sumanymais, aukščiausios prabos aktorinių vaidmenų perliukais.

Muzikinio spektaklio „LOVE & PEACE“ arba mums bankrotas“ idėjos autoriai ir organizatoriai - Jungtinio meno centro, veikiančio jau devintus metus bei organizuojančio aukštos meninės kokybės renginius, spektaklius, koncertus, projektus atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame miuzikle vaidmenis atliks ryškiausi scenos profesionalai, teatro ir televizijos žvaigždės:

Džiugas SIAURUSAITIS - Nacionalionio dramos teatro aktorius, žymusis TV laidų vedėjas

Rasa RAPALYTĖ ; - Nacionalionio dramos teatro aktorė, dainininkė

Leonardas POBEDONOSCEVAS - Vilniaus mažojo teatro aktorius, TV laidų vedėjas

Eglė MILULIONYTĖ – OKT aktorė, režisierė, teatro „Jaja“ vadovė

Gintarė LATVĖNAITĖ – Vilniaus mažojo teatro aktorė,

Sakalas UŽDAVINYS – aktorius, režisierius

Juozas GAIŽAUSKAS – aktorius, TV laidų vedėjas

Lina RASTOKAITĖ - aktorė, režisierė

Irmantas JANKAITIS – teatro ir kino aktorius

Sandra KNIAZEVIČIŪTĖ (profesionali šokio klubo “SŪKURYS” (vad. J. ir Č.Norvaišos) šokėja, daugkartinė Lietuvos čempionatų nugalėtoja bei Tarptautinių turnyrų prizininkė),

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrius KANDELIS (profesionalus šokėjas, pasaulio ir Lotynų Amerikos šokių čempionas Europoje bei Tarptautinių turnyrų prizininkas) ir kt.

Kūrybinė grupė:

REŽISIERIUS – Mantas Verbiejus (teatro ir kino režisierius, „Paryžiaus katedros“ statytojas)

SCENARIJUS, LIBRETAS – Agnė Dilytė (muzikinių projektų ir dramos spektaklių režisierė, “Fortūnos” prizo nugalėtoja, apdovanota už originalius draminius, muzikinius projektus.)

KOMPOZITORIUS – Antanas Jasenka (vienas iš universaliausių kompozitorių Lietuvoje, dirbantis su režisieriais O.Koršunovu, E.Nekrošiumi ir sukūręs daug įspūdingų kūrinių ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje, Vokietijoje, Meksikoje, Amerikoje ir kt. šalyse).

REKLAMA

DAILININKĖ, SCENOGRAFĖ – Marija Rubavičiutė

CHOREOGRAFIJA – Sandra Kniazevičiūtė, Vesta Grabštaitė.

ŠVIESŲ DAILININKAS – Dmitrijus Bojarinas.

Po premjeros Kaune kovo-balandžio mėnesiais vyks 20 spektaklių tęstinis pristatomasis miuziklo turas didžiuosiuose Lietuvos miestuose (Vilnius, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Mažeikiai ir kt.)

Vienas iš šio kūrybinio projekto tikslų – formuoti patrauklų Kauno miesto įvaizdį, atskleidžiant Kauno, kaip modernaus, meniško, kūrybingo, jaunatviško Europos miesto vaizdą, bei atgaivinti miesto gyventojų ir svečių teigiamą požiūrį į pamirštas bei nenaudojamas miesto erdves.    

Tam pasiekti numatoma išnaudoti unikalią senojo kino teatro „Romuva“ erdvę ir vietą. Ateityje jame reguliariai planuojama rodyti šį muzikinį spektaklį.  Tai pritrauktų daugiau gyventojų į pagrindinę miesto arteriją – Laisvės alėją, atgaivintų ją, „Romuva“ taptų pastoviu žiūrovų traukos centru, dar viena meno oaze.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų