REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „Roxy“ - „Weekends“ albumo pristatymas

Vos daugiau nei prieš mėnesį baigę kepti ir oficialiai klausytojų teismui pateikę dar tebegaruojantį savo debiutinį albumą, pop roko grupės „Weekends“ nariai skuba pranešti šią puikią žinią ir klaipėdiečiams.

REKLAMA
REKLAMA

Kolektyvo skambesį bus galima įvertinti šį šeštadienį (sausio 31 d.) apsilankius muzikos klube „Roxy“.

REKLAMA

Daugiau nei aštuonerius metus kurtas dainas ir aranžuotes šiais metais turėtų išgirsti bemaž visa Lietuva: uostamiestyje įvyksiantis koncertas - tai tik vienas iš daugelio grupės turo renginių, kurių metu jie pristatys savo pirmąjį studijinį darbą.

Savo gyvavimą „Weekends“ pradėjo 2000 m. skolintais instrumentais repetuodami statybiniame vagonėlyje.

Būgnininkui Ignui, vokalistui ir gitaristui Kornelijui bei bosistui Marijui tada entuziazmo nepritrūko, jaunatvišką naivumą stiprino žemiečių „Requiem“ sėkmė, todėl jaunuoliai tikėjo, jog sėkmė tykoja visai už kampo.

REKLAMA
REKLAMA

2002 m. gimė pirmasis jų radijo hitas „Buvau“.

Tais pačiais metais kolektyvas kartu su „Merlin“, „Biplan“ ir „SH“ buvo nominuoti į geriausios Lietuvos roko grupės titulą, „Radiocentro“ apdovanojimuose.

Pirmasis „Weekends“ albumas  dienos šviesą išvydo praėjusių metų gruodį.

Šeštadienio koncerte „Roxy“ klube gerbėjai girdės ne tik dainas iš naujojo albumo, bet ir tokius senus gerus kūrinius, kaip „Palauk“, „Padainuok“,„Ei labas“,Buvau" bei Lietuvos futbolo himnu tapusį kūrinį „Ateities čempionai“, kurį jie įrašė kartu su Marijonu Mikutavičiumi bei grupės „REQUIEM“ lyderiu Psychu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų