REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „Global“ – naktis su Paul Rogers

Šį šeštadienį, sausio 31-ąją, „Global“ klube – mėnesio pasirodymas.

Senas bičiulis iš Londono Paul Rogers – muzikos devyndarbis, kompozicijomis bei remiksais prisidėjęs prie daugiau kaip 70 rinkinių, kuriantis garso takelius filmams, televizijos laidoms, reklamoms bei vakarėliams įvairiausiuose pasaulio taškuose – atvyksta pristatyti šviežiausių savo grojaraščio naujienų.

REKLAMA
REKLAMA

Norint pasiekti aukštumų, svarbu atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu laiku, – Paul Rogers karjeros pradžia pakluso šiai liaudies išminčiai. Nuo septyniolikos didžėjaujantis londonietis 1995-aisiais pradėjo dirbti kompanijoje „7pm Management“, kuri tuomet atstovavo tokiems seniems klubinės scenos vilkams, kaip Sasha, John Digweed, Carl Cox, Danny Howells. Pirmojo ešelono didžėjai įvertino debiutanto muzikinį skonį bei įgūdžius, ir pamažu rezidencijas Londono vakarėliuose jo darbo grafike ėmė išstumti kvietimai groti kitose šalyse.

REKLAMA

2000-aisiais jis pradėjo kurti muziką su bičiuliu iš studijos laikų Mark O’Brien. Šitaip gimė „Sumsonic Recordings“. Paul Rogers „Lazy Monday“ – pirmasis prodiuserio singlas, išleistas „Sumsonic Recordings“ – buvo įtrauktas į ne mažiau kaip 6 solidžias muzikos kompiliacijas, pavyzdžiui, Hernan Cattaneo „Perfecto“. Netrukus po to, „Deepdish“ įtraukė jo perkamiausią singlą „Krafty“ į „Global Underground – Toronto“ rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA

Aktualaus skambesio kūrėjas „Global Underground“ akiratyje lieka ir toliau. Pernai spalį pasirodžiusios Nic Warren sumiksuotos kompiliacijos „Global Underground – Lima“ muzikinį kaleidoskopą pradeda specialiai šiam projektui Paul Rogers sukurtas „Intro“.

Anot didžėjaus, Nic Warren prašymas sukurti išskirtinę įžangą naujajam rinkiniui jį pasiekęs tuomet, kai, dvi naktis sugrojęs Peru, jis laukė savojo skrydžio į Braziliją Limos oro uoste. Tad žymėtis būsimojo kūrinio gaires ėmėsi čia pat, laukimo salėje, sodraus Lotynų Amerikos saulėlydžio fone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiemet Paul Rogers ketina klausytojus nudžiuginti naujuoju savo singlu ir muzikiniais eksperimentais su roko muzika – prodiuseris sutarė dėl kūrinių remiksavimo su tokiais grandais, kaip grupės U2 ir „Franz Ferdinand“.

Pirmąkart Lietuvoje Paul Rogers apsilankė 2006-aisiais. Tuomet jis drauge su Sasha grojo vakarėlyje Trakų pilyje. Susibičiuliavęs su „Global“ siela Mindaugėliu ir sužavėtas Lietuvos klubinėtojų, nuo to laiko jis kasmet atvažiuoja į Klaipėdą. Šeštadienio vakarėlyje jam draugiją prie pulto palaikys pats Mindaugėlis ir Manchini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų