REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žaidėjas pačiūžomis atsispiria nuo ledo, įsiveržia į priešininkų aikštės pusę, prasibrauna pro gynėjus ir smūgiuo... atsiprašau, tai yra meta į krepšį!“ Tai ne epizodas iš baisiausio sporto komentatorių košmaro, o bandymas papasakoti, kaip turėtų atrodyti šiandien, 19 val. sostinės Rotušės aikštėje rengiamos varžybos.

REKLAMA
REKLAMA


Ant vienoje centrinių Vilniaus aikščių išlieto ledo įvyks istorinės draugiškos rungtynės tarp „Hockey Punks“ komandos ir Lietuvos ledo ritulio rinktinės. „Red Bull kašis ant ledo“ bus žaidžiamas pagal mišrias ledo ritulio ir gatvės krepšinio taisykles, stengiantis išlaikyti pagrindinius abiejų sporto šakų principus.


Iš pramogų pasaulio atstovų sudaryta „Hockey Punks“ komanda bandys įrodyti, kad krepšinio įgūdžiais ant ledo niekuo nenusileidžia geriausiems šalies ledo ritulininkams. „Hockey Punks“ klubo garbę žada ginti „G&G Sindikato“ nariai Svaras, Pushaz ir Mamania, taip pat „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas, grupės „Metal On Metal“ komanda ir net „SiSi“ merginos Silva bei Sima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų