REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„RyRalio" repeticija prieš Londoną

Šį penktadienį, sausio 30 d., į sostinės klubą „Gravity" su 7 valandų pasirodymu grįžta senokai su savo renginiu čia matyti populiarieji „RyRalio".

REKLAMA
REKLAMA

Gruodį Kaune savo šokių barą atidaręs ir į darbus įsisukęs  Lauris Lee ir Karalius vis rečiau užsuka pagroti Vilniuje.

REKLAMA

„Gravity" komanda nusprendė šią house muzikos neteisybę ištaisyti. Beje, šis solinis dueto renginys kartu  bus ir mini išleistuvės. Jau kitą dieną po vakarėlio „RyRalio" tandemas išskris į Londoną, kur antrą kartą gros viename didžiausių Londono klubų „The Egg".

„Pirmas vizitas klube „The Egg“ tiesiog pakerėjo. Daugybė žmonių viduje, lauke - tris kartus apsivijusi pastatą eilė prie durų. Super garso sistema ir, žinoma, nepakartojama Londono publika. Tokiame pasirodyme jautiesi lyg būtum kokioje nirvanoje. Vilniuje kažkas panašaus gali nutikti tik klube „Gravity“, - sako Karalius.  

REKLAMA
REKLAMA

„Man irgi tas pasirodymas buvo labai įsimintinas. Nebuvau buvęs „The Egg“ iki tol, tad jis padarė didžiulį įspūdį. Tai vienas iš tų didžiulių Londono klubų - 5 erdvės, diskoteka tęsiasi iki pat 12 valandos dienos. Keisčiausia tai, kad tik apie 4 valandą ryto į renginį pradėjo rinktis patys keisčiausi londoniečiai (turbūt tikrieji „reiveriai“). Žodžiu, tai tikras Londono karštas taškas“, - pusės metų senumo įspūdžius pasakoja Lauris Lee.

Tad kitą dieną, po tradiciškai seksualaus pasirodymo klube „Gravity“ vis labiau Vakarų Europoje žinomi „RyRalio“ gros už 2000 kilometrų nuo Lietuvos. Sausio 31 dienos „Muak“ renginio metu, klube „The Egg“ Lauris Lee ir Karalius pasirodys kartu su tokiais šokių muzikos talentais kaip Osunlade, Zaki, Kemistry, Cadatta ar „Soul Logic & Soul City“. „RyRalio“ teigimu „Muak“ yra vieni pagrindinių house vakarėlių organizatoriai Londone, o jų renginių plakatais nukabinėtas visas miestas.



Lauris Lee ir Karalius


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų