REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pernai gruodžio vidurio ieškoję Europos Bendrijų Teisingumo Teismo (EBTT) teisėjo Prano Kūrio referento Dariaus Arbačiausko Belgijos pareigūnai lietuvio kūną rado Maso upėje.

REKLAMA
REKLAMA

Belgijos policijos duomenimis, gruodžio 12 dieną Liuksemburge gyvenančio ir dirbančio D.Arbačiausko automobilis aptiktas Namūro mieste, pietvakarinėje Belgijoje, pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

REKLAMA

Paskutinį kartą 40 metų vyriškis buvo pastebėtas gruodžio 8-osios vakare, kai išėjo Europos Bendrijų Teisingumo Teismo pastato. Nuo to laiko jo niekas nematė.

D.Arbačiausko paiešką Belgijos policija paskelbė gruodžio 19 d.

Kaip BNS sausio pradžioje sakė Lietuvos policijos departamento atstovė spaudai Danutė Daunoravičiūtė, Lietuvos policijai apie brolio dingimą pranešė jo sesuo Živilė.

„Belgų policija spėja, kad jis nusižudė. Jo automobilį rado stovintį prie didžiulio tilto, upė srauni, kūnas nerastas, ir policija spėja, kad jo kūnas gali būti nuneštas ir į Nyderlandus“, - aiškino D.Daunoravičiūtė.

D.Arbačiauskas kartu su P.Kūriu dirbo nuo 1992 metų, kai P.Kūris buvo paskirtas Lietuvos ambasadoriumi Belgijoje. D.Arbačiauskas šioje šalyje dirbo konsulu. Vėliau D.Arbačiausko karjera pasuko į Paryžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų