REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

4-oji pasaulio raketė škotas Andy's Murray'us turi atsisveikinti su viltimi pirmąkart laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Jis „Australian Open“ aštuntfinalyje 2:6, 6:1, 1:6, 6:3, 6:4 pralaimėjo ispanui Fernando Verdasco.

REKLAMA

Ispanas, kuris reitinge yra 14-tas, ketvirtfinalyje susitiks prancūzu Jo Wilfriedu Tsonga (5), kuris 6:4, 6:4, 7:6 nugalėjo amerikietį Jamesą Blake`ą (9).

Į ketvirtfinalį pirmadienį iškopė ir prancūzas Gilles`is Simonas (6). Jo varžovas – tautietis Gaelis Monfilsas (12) – iš varžybų pasitraukė po trečiojo seto dėl riešo traumos – 6:4, 2:6, 6:1.

G. Simono ketvirtfinalyje laukia kova su pirmąja pasaulio rakete – ispanu Rafaeliu Nadaliu, kuris aštuntfinalyje lengvai – 6:3 6:2 6:4 – nugalėjo Čilės tenisininką Fernando Gonzalezą (13).

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu moterų vienetų varžybose amerikietė Serena Williams (2-oji pasaulio raketė) ir rusė Svetlana Kuznecova (8) vietas ketvirtfinalyje, kuriame jos abi susitiks, praktiškai gavo dovanų.

Baltarusė Viktorija Azarenka (13), kuri pirmavo prieš S. Williams 6:3, 2:4, antrajame sete nusprendė nebetęsti mačo dėl paslaptingo viruso, visiškai išsekinusio jos jėgas.

Tuo metu kinė Zheng Jie (22), su kuria susitiko S. Kuznecova, dėl riešo traumos pasitraukė dar pirmajame sete. Tuo metu Rusijos tenisininkė buvo priekyje 4:1.

Kita Rusijos sportininkė Jelena Dementjeva (4-oji pasaulio raketė) lengvai 6:2, 6:2 nugalėjo Dominiką Cibulkovą (18) iš Slovakijos. Rusė ketvirtfinalyje kovos su ispane Carla Suarez Navarro.

Ši aštuntfinalyje 6:3, 6:2 šventė pergalę prieš tautietę Anabel Mediną Garrigues (21).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų