REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Olialia.lt“ redakciją atkeliavo labai gražus padėkos laiškas, kurį mums parašė viena pirmųjų „Olialia” pretendenčių – Agnė Gudaitienė.

REKLAMA
REKLAMA

“Noriu padėkoti nuostabiai jūsų komandai, o ypač fotografui Žilvinui Šriubšai. “Olialia” fotosesija buvo nuostabi, taigi, po metų pas jį nusifotografavau dar kartą asmeniniam archyvui.”

REKLAMA

Kiekvienas mus aplankęs laiškas, žinoma, nepastebėtas nelieka, tačiau paskaitę Agnės gražias mintis degėme noru sužinoti šį tą daugiau… Pasirodo, ši mergina “Olialia” fotosesijos buvo pakviesta nusifotografuoti BIG GANG MC baikerių kalendoriui.

Žavioji „Olialia“ pretendentė sakė, kad pirmoji fotosesija jai paliko malonių ir neišdildomų įspūdžių. Agnė iki šiol prisimena, kaip šiltai dar nedrąsią merginą sutiko fotografas Žilvinas ir vizažistė Julija. Būtent draugiškos “Olialia” komandos dėka Agnė jautėsi taip, lyg būtų seniai pažįstamų, artimų žmonių būryje. Neeiline šviesiaplaukė vadina tą dieną, kai ne kas kitas, o ji buvo apsupta fotoaparato blyksčių ir kamerų.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją fotosesiją pas Ž. Šriubšą Agnei suorganizavo jos vyras, norėdamas mylimajai padovanoti dar daugiau malonių akimirkų, adrenalino ir galiausiai, žinoma, neeilinių nuotraukų. Jomis dabar džiaugiasi ne tik pats modelis - Agnė, bet ir fotosesijos organizatorius - jos vyras.

“Dėl labai gerų ir gražių Žilvino nuotraukų pakliuvau į pimąjį BIG GANG MC kalendoriaus atrankos etapą, o jame buvau atrinkta galutinai”, – džiaugėsi “Olialia” pretendentė. Šį kalendorių bus galima įsigyti ne tik Rusijoje, Anglijoje, bet ir Lietuvoje, todėl visi norintys pasigrožėti Agnės nuotrauka galės nesunkiai tai padaryti. Kalendoriuje ji puošia sausio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Fotosesija paliko labai gerą įspūdį, dalyvavo 10 merginų, visos buvo draugiškos, paslaugios. Fotografuotis teko visą dieną, buvo įdomu, juolab kad šalia motociklų anksčiau pozuoti neteko”, – dalinosi įspūdžiais baikerių kalendoriaus modelis.

Paklausta apie svajones, Agnė nedrąsiai prabyla, kad jų, vis dar neišsipildžiusių, tikrai yra, tačiau kokios jos, mergina sakė neatskleisianti – juk tuomet troškimai gali taip ir neišsipildyti.

Norėtume šiai žaviai, entuziazmo kupinai merginai palinkėti ir toliau siekti užsibrėžtų tikslų. Svajonėms nėra galo, tegu neblėsta tikėjimas jų egzistavimu!

Indrė Burlinskaitė



Agnė Gudaitienė



Agnė Gudaitienė


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų