REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikinio projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Donata Virbilaitė atrado stebuklingą receptą, padedantį numesti svorio.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjai per pusantro mėnesio jau pavyko atsikratyti aštuonių kilogramų, bet ji tikino, kad tai – dar ne pabaiga, rašo alfa.lt žurnalistė Jurga Gaidytė.

REKLAMA

Anot merginos, priaugti papildomų kilogramų jai padėjo ne tik valgymas dideliais kiekiais, bet ir nuolatinis užkandžiavimas. Apsispręsti mažinti savo svorį ji ryžosi tik tuomet, kai vieną dieną pravėrusi spintą suprato, kad nebeturi tinkamų kelnių, į kurias galėtų įtilpti. Dar viena priežastimi tapo tai, kad mergina pradėjo galvoti, jog nebetilps ir į ekraną.

Donata sugalvojo lieknėjimo receptą.

„Pradėjau mažinti valgomo maisto kiekį, o tiksliau – valgyti kartą per parą, apie šeštą valandą vakaro. Įsisukau į darbų sūkurį ir kilogramai tiesiog patys pradėjo tirpti. Šiuo metu sveriu 67 kg, bet tai dar ne riba, nes grįžau tik iki buvusio svorio. Manau, kad reikia atsikratyti dar daugiau kilogramų, kad sverčiau apie 60 kg. Dar daugiau sulieknėti nenorėčiau, nes man nepatinka kūdenos“, – sakė D. Virbilaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tikino atlikėja, sunkiausiai nevalgyti jai būna tuomet, kai lieka viena namuose.

„Būdama paskaitose, stengiuosi pavalgyti universitete, bet jeigu nespėju, vakarieniauju namie. Lengviausiai ištveriu nevalgiusi būdama svečiuose arba mieste, bet ne likusi viena namuose. Jei taip nutinka, sunkiai atsispiriu pagundai neprasivėrusi šaldytuvo durų ir kuo nors nepamaloninusi savo gomurio“, – teigė Donata.

Kaip sakė D. Virbilaitė, daržovių ir ryžių jai nepakanka, todėl ji valgo beveik visus maisto produktus. Mergina turi ir juodąjį patiekalų sąrašą, kuriais save palepina tik retsykiais. Mažiausiai dainininkė vartoja šių maisto produktų: cukraus, duonos ir miltinių patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjos teigimu, anksčiau jai visai nebuvo svarbu, kokia tvarka ji valgo: pirma silkę ar ledus, nes pagrindinis tikslas buvo kuo daugiau pavalgyti. Šiuo metu Donata nevengia savęs palepinti gardesniu kąsneliu, nes, anot jos, organizmui reikia visko. Ji prisipažino, kad vieną savaitę gyveno valgydama tik šokoladą ir vis tiek pavyko numesti du kilogramus.

Problemų dėl svorio mergina turėjo nuo vaikystės. Ji dažnai per trumpą laiką priaugdavo svorio, kuriuo vėliau sunkiai atsikratydavo: „Turbūt daugiausiai svorio priaugusi buvau prieš muzikinį projektą „Kelias į žvaigždes“, nes tuomet svėriau net 80 kg. Laimei vėliau pavyko dalį jų numesti. Mano svoris visada svyruoja tai į vieną, tai į kitą pusę.“

REKLAMA

Merginoms, dar tik ketinančioms atsikratyti papildomų kilogramų, D. Virbilaitė pataria kreiptis į draugus, kurie būtų šalia ir palaikytų. Anot jos, vienam žiūrėti į veidrodį ir spręsti, ką daryti toliau, yra daug sudėtingiau.

Atlikėja teigė, kad nereikėtų bijoti pasitikėti savo jėgomis ir visomis išgalėmis siekti savo užsibrėžto tikslo.



"Bomba records" nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų