REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anksčiau sutuoktiniai Davidas ir Victoria Beckhamai „Emporio Armani“ apatinio trikotažo reklamoje buvo nusifotografavę atskirai. Dabar jie pozavo kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Reklaminis stendas su nespalvota abiejų Beckhamų nuotrauka stovi Milane, kur dabar vyksta vyrų mados savaitė. Garsenybės demonstruoja „Emporio Armani“ naujausią apatinio trikotažo kolekciją.

REKLAMA

Nuotraukoje matyti, kad Davidas vilki baltomis trumpikėmis, o Victoria pasipuošusi liemenėle su žirneliais. Ši reklama primena praėjusią savaitę pasirodžiusią nuotrauką, kurioje ponia Beckham viena demonstruoja „Emporio Armani“ apatinį trikotažą.

Pora su Armani mados namais yra sudariusi 32 mln. svarų sterlingų vertės reklaminę sutartį. 33-ejų metų Davidas dar 2007 metais sudarė 20 mln. vertės sutartį ir tapo šių mados namų pasauliniu ambasadoriumi, o jo 34 metų žmona 12 mln. svarų sterlingų sutartį pasirašė praėjusiais metais. Beckhmai pristato Armani pavasario/vasaros apatinio trikotažo kolekciją.

REKLAMA
REKLAMA

Giorgio Armani taip aiškino, kodėl jis pasirinko buvusią „Spice Girls“ dainininkę: „Victoria - stilinga, intriguojanti moteris. Geras apatinis trikotažas yra gundantis ir provokuojantis, todėl norėjau dirbti su ta, kuri gebėtų sukurti realų įspūdį. Esu įsitikinęs, kad Victorios pristatymas sulauks didžiulio susižavėjimo.“



REUTERS/Scanpix nuotr.



AFP/Scanpix nuotr.



AFP/Scanpix nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų