REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausybė organizuoja socialinį forumą „Dialogas su Lietuva“, kuris rengiamas sausio 29 dieną Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokio masto renginį Vyriausybė ir jos socialiniai partneriai organizuoja pirmą kartą nepriklausomos Lietuvos istorijoje nuo pat „Sąjūdžio“ laikų“, – sako socialinės apsaugos ir darbo ministras Rimantas Jonas Dagys.

REKLAMA

Į „Dialogą su Lietuva“ kviečiami nevyriausybinių organizacijų, profesinių sąjungų, kūrėjų, verslininkų, inteligentijos, pensininkų, medikų atstovai.

Planuojama, kad susitikime su Vyriausybės nariais dalyvaus apie 350 įvairių organizacijų atstovų. Tai yra tiek žmonių, kiek gali sutalpinti Vyriausybės rūmų salė.

Tie, kas negalės dalyvauti forume ir turi klausimų ar pasiūlymų Vyriausybei, kviečiami juos atsiųsti elektroniniu paštu.

REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt kai kas mėgins įžvelgti desperatišką Vyriausybės mėginimą gelbėtis, kai kas – menkins renginio reikšmę ir atvirai tyčiosis, – kalbėjo R. J. Dagys. – Tačiau ir Vyriausybės programoje, nepriklausomai nuo susitikimų su visuomene skaičiaus, numatyta pasirašyti nacionalinius susitarimus įvairiais klausimais.“  

Anot ministro, „vienintelis mūsų kelias šiandien – susitelkti ir įveikti sunkumus, kokie jie bebūtų“.

Renginyje dalyvaus premjeras Andrius Kubilius, Socialinės apsaugos ir darbo, Ūkio, Švietimo ir mokslo, Finansų bei Sveikatos apsaugos ministerijų vadovai, taip pat – Permainų koalicijos lyderiai.

Visi klausimai ir pasiūlymai bus pateikti Vyriausybės nariams bei Permainų koalicijos lyderiams. Renginio, kuris prasidės 11 valandą, metu bus stengiamasi atsakyti į visus paklausimus. Taip pat bus sudaryta galimybė užduoti ir papildomus klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų