REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Krapikas: „Sukursime gražią šventę“

„LKL Fastum Žvaigždžių dienos“ trenerių rinkimuose nugalėtoju tarp trenerių tapo LKL čempionų vedlys Gintaras Krapikas (5863), kuris pagal balsų pasiskirstymą vadovaus „Erelių“ komandai. Antroje vietoje likęs R. Kurtinaitis surinko 5171 balsų ir treniruos „Vilkus“.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar smagu nugalėti tokiame balsavime? - lkl.lt paklausė G. Krapiko.

- Nugalėti visada smagu (šypsosi). Nors „Žvaigždžių dienos“ rungtynės bus draugiškos, tačiau džiugu, kad man, palyginti jaunam treneriui, yra suteikiamas toks pasitikėjimas. Esu dėkingas visiems balsavusiems.

REKLAMA

- Ką jums reiškia toks aistruolių įvertinimas?

- Visų pirma, dar kartą noriu padėkoti aistruoliams, kurie išreiškė savo palaikymą ne tik man asmeniškai, bet ir komandai. Jei „Žalgirio“ rezultatai Lietuvos krepšinio lygoje būtų prasti, tokiuose rinkimuose būtų sunku tikėtis tokio didelio palaikymo. Šis įvertinimas, visų gerbėjų parama, prideda papildomo malonumo gana sunkiame trenerio darbe.

- Koks jausmas apskritai dalyvauti LKL „Žvaigždžių dienoje“?

- Jausmai ir nuotaikos vien geriausi, nes tai yra šventė tiek krepšininkams, tiek treneriams, tiek žiūrovams. Pats negalėjau stebėti pastarųjų dviejų metų LKL „Žvaigždžių dienų“ renginių, todėl bus įdomu sudalyvauti šioje šventėje.

- Ar Jūsų vadovaujami „Ereliai“ mes iššūkį „Vilkams“?

- Be abejo. Manau, kad jauniems žaidėjams kovoti prieš „senius“ patiems netrūks motyvacijos. Mūsų komandos jaunystė ir energija turėtų ne tik atnešti pergalę, bet ir sukurti gražią šventę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų