REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) paskelbė geriausius praeitos savaitės Vakarų ir Rytų konferencijos žaidėjus. Vakaruose geriausias buvo Chrisas Paulas iš Naujojo Orleano „Hornets“, Rytuose - Jameeras Nelsonas iš Orlando „Magic“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Hornets“ ekipa laimėjo tik dvejas varžybas iš keturių, tačiau komandos lyderis Ch.Paulas žibėjo ir vos nepasiekė keturgubo dublio.

REKLAMA

Praeitą savaitę vienas iš realiausių pretendentų laimėti MVP vidutiniškai pelnė 24,3 taško, atkovojo 6,8 ir perėmė 2,3 kamuolio bei atliko 9,5 rezultatyvaus perdavimo.

Mače prieš Dalaso „Mavericks“ ekipą Naujojo Orleano „mažylis“ pelnė 33 taškus, atkovojo 10 kamuolių, atliko 11 perdavimų ir iš varžovų perėmė 7 kamuolius.

J.Nelsono vedama „Magic“ ekipa praeitą savaitę iškovojo visas trejas pergales, o įžaidėjas vidutiniškai rinko 24,7 taško, sugriebė 2,7 atšokusio kamuolio ir atliko po 8 rezultatyvius perdavimus.

Savaitės laureatais taip pat tapti pretendavo: Yao Mingas („Rockets“), Deronas Williamsas („Jazz“), LeBronas Jamesas („Cavaliers“), Andre Iguodala („76ers“), Davidas Lee („Knicks“), Dwyane'as Wade'as („Heat“) ir Danny Grangeris („Pacers“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų