REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo aktorius Adamas Sandleris prisipažino, kad dviejų vaikų gimimas ne tik subrandino jį kaip asmenybę, bet ir padarė įtaką kai kuriems jo su karjera kine susijusiems sprendimams.

REKLAMA
REKLAMA

Išgarsėjęs kaip puikus komedijų aktorius, ekrane laidantis ir ne pačius subtiliausius juokelius, dabar A. Sandleris atidžiau renkasi, kuriose juostose vaidinti.

REKLAMA

„Visada norėjau vaidinti šeimai skirtame filme, tad dabar, kai turiu vaikų, turiu rimtą priežastį įgyvendinti šį norą. Žinau, kad apskritai vaikai vis tiek pamato mano filmus, tačiau kai kurios mamos ne juokais ant manęs įsiunta. Taigi pagaliau nusifilmavau juostoje, už kurią ant manęs nebus rėkiama“, – priežastis, kodėl sutiko vaidinti filme „Vakaro pasakojimai“ paaiškino aktorius.

Jau nuo sausio 9 dienos pradedamoje rodyti juostoje jis tapo dėde, kuris pats savo kailiu patiria, kaip realybėje atgyja visi pasakų, prieš miegą sekamų sesers vaikams, įvykiai. „Besifilmuodamas „Vakaro pasakojimuose“ jaučiausi puikiai, nes, vakarais grįžęs namo, galėjau pažiūrėti į savo vaikus, pasikalbėti su žmona ir jaustis tiesiog puikiai dėl visko, ką darau. Šeimai pasakojau istorijas iš filmavimo aikštelės“, - sakė dvi dukreles auginantis A. Sandleris.

Smagi istorija apie tai, kaip pasakos virsta realybe, - komedijoje „Vakaro pasakojimai“! Premjera – jau sausio 9 dieną!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų