REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Anglijos „Premier“ lygos čempionate buvo sužaistos šešerios 22-ojo turo rungtynės. Jose sudėtingas pergales išvargo vieni iš pirmenybių lyderių – „Manchester United“ ir „Chelsea“ klubai, kurie savo varžovus palaužė tik per pridėtą laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Sero Alexo Fergusono auklėtiniai svečiuose ilgą laiką niekaip negalėjo įveikti kovingai žaidusių Bolton „Wanderers“ futbolininkų, tačiau, kaip jau įprasta, nenuleido rankų iki pat pabaigos ir galiausiai vis tiek pasiekė savo – 90 min. po puikaus Carloso Tevezo perdavimo vienintelį ir pergalingą įvartį pasiekė Dimitaras Berbatovas, smūgiu galva išplėšęs tris taškus savo ekipai. 1:0 (0:0) – sunki, bet pelnyta „raudonųjų velnių“ pergalė.

REKLAMA

Beje, po šios jau penktos iš eilės „sausos“ pergalės „Manchester United“ vyrai pagaliau pakilo į pirmą turnyrinės lentelės vietą. Dabar jie vienu tašku lenkia „Liverpoolį“, kuris savo rungtynes su „Evertonu“ žais pirmadienį.

Dar dramatiškesnę pergalę šiandien iškovojo paskutiniu metu buksuojanti Londono „Chelsea“ vienuolikė, kuri savo garsiajame „Stamford Bridge“ stadione sugebėjo per paskutines 2 minutes pasiekti du įvarčius ir parklupdyti „Stoke City“ komandą rezultatu 2:1 (0:0).

REKLAMA
REKLAMA

„Chelsea“ futbolininkai jau nuo pirmųjų susitikimo minučių ėmė šturmuoti priešininkų vartus, bet tai ilgai nedavė norimo rezultato. Luizo Felipes Scolario ekipos padėtis dar labiau komplikavosi, kai 60 min. atvykėliai iš Stoko pelnė įvartį prieš visą žaidimo logiką ir netikėtai išsiveržė į priekį – kontratakos metu pasižymėjo Rory Delapas.

Vis dėlto šeimininkai ir toliau neatleido vadelių bei be poilsio puolė varžovų vartus. Tai pasiteisino. Nors kai kurie sirgaliai, nebetikėdami savo klubu, jau buvo palikę stadioną, „Chelsea“ pademonstravo tikrą kovotojų dvasią: 89 min. rezultatą išlygino Juliano Belletti, o 94 min. neįtikėtiną pergalę padovanojo Frankas Lamaprdas. Pergalė 2:1 ir „Chelsea“ nesitraukia iš lyderių grupės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomu pastebėti, kad Londono ekipa į varžovų vartus smūgiavo net 42 kartus, o svečiai – vos 4-is.

Visų šeštadienį jau įvykusių rungtynių rezultatai:

„Blackburn Rovers“„Newcatsle United“ 3:0 (0:0)

„Bolton Wanderers“ – „Manchester United“ 0:1 (0:0)

„Chelsea“ – „Stoke City“ 2:1 (0:0)

„Manchester City“ – „Wigan Athletic“ 1:0 (0:0)

„Sunderland“„Aston Villa“ 1:2 (1:0)

„West Bromwich Albion“„Middlebrough“ 3:0 (1:0)

Turnyrinė lentelė po 22-ų turų:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų