REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Naujojo Džersio „Nets“ ekipos žvaigždė Vince‘as Carteris pro savo kambario langą stebėjo neeilinį reginį. Iš savo namų Niujorke, krepšininkas matė kaip „Airbus 320“ lėktuvui, kuriuo skrido 155 žmonės, Hadsono upė Niujorke tapo nusileidimo taku.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesiog sėdėjau prie lango ir žiūrėjau būtent į upę, kurioje nusileido lėktuvas. Pagalvojau, jog žiūriu televizorių, nes vaizdas priminė kino filmų siužetą. Pradžiai lėktuvas trenkėsi priekiu į upę, o garsas girdėjosi kuo puikiausiai. Tiesiog negalėjau patikėti tuo, ką matau. Negalėjau patikėti“, - emocingai kalbėjo „Nets“ gynėjas.

Kaip žinia, minėtas lėktuvas Hadsono upėje buvo priverstas nusileisti dėl gedimo. Manoma, kad iš Niujorko į Šarlotę turėjęs skristi lėktuvas, skrisdamas nedideliame aukštyje susidūrė su tame pačiame aukštyje skridusiu paukščių būriu. Pirminiais duomenimis, keli paukščiai pakliuvo į lėktuvo variklius, kurie vėliau užsiliepsnojo. Laimei, visi 155 lėktuvų skridę keleiviai ir penki įgulos nariai, rimčiau nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų