REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britai garbina neegzistuojančius futbolo talentus

Didžiojoje Britanijoje leidžiamas laikraštis „The Times“ visiškai neseniai įvardijo šešiolikametį Masalą Bugduvą kaip vieną iš daugiausiai žadančių futbolo talentų. Tiesa, viskas būtų puiku, jei ne vienas bet... Toks futbolininkas, kuris, „The Times“ teigimu, yra kilęs iš Moldovos, tiesiog neegizstuoja.

REKLAMA
REKLAMA

M. Bugduvas buvo įtrauktas į 50 gabiausių jaunųjų talentų sąrašą, kuriame liko 30 vietoje. „Kai kuriuos futbolininkų vardus jūs galite žinoti, kai kurių ne“, - taip savo talentų sąrašą pristatė „The Times“.

REKLAMA

Iš karto buvo konstatuota, kad Moldovos talentu itin domisi Londono „Arsenal“ klubas, kuris esą siekia išrūpinti žaidėjui darbo leidimą Didžiojoje Britanijoje. Buvo skelbiama, kad M. Bugduvas rungtyniauja Balčio „Olimpia“ ekipoje, tačiau Moldovoje apie tokį žaidėją niekas nieko nežino. Jis nėra minimas nei oficialioje klubo svetainėje, nei Moldovos futbolo asociacijos portale.

„Atrodo, kad Moldovos žaidėjas taps populiarus Anglijoje. Deja, daugiausia tik kaip juokų objektas“, - konstatavo „Moldavskii Sport“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų