REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 11 dieną Detroite atidaryta kasmetinė automobilių paroda, kurioje naujausius modelius pristato didžiausi pasaulio automobilių gamintojai.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, dėl įvairių priežasčių parodoje šiemet nedalyvavo tokios kompanijos kaip „Nissan“, „Ferrari“, „Land Rover“, „Mitsubishi“, „Porsche“, „Rolls-Royce“ ir „Suzuki“. Tačiau ir be jų šioje parodoje buvo į ką paganyti akis.

REKLAMA

Pristatome automobilius, kurie praskaidrintų nuotaiką kiekvienai damai.

MINI Cabrio

Vienintelis savo segmente aukščiausios klasės kabrioletas išsiskiria nauju varikliu, pagerinta važiuokle bei kitais įmantrumais. Reikalui esant, automobilio stogas vienu mygtuko paspaudimu užsidengia vos per 15 sekundžių.



Lincoln Concept

Baltos odos interjeras, medis, chromuotos detalės - visa tai primena prabangius baldus. Be kitų aukštųjų technologijų sistemų, yra ir „elektroninė pagalbininkė“ vardu Eva. Ji atsako į žodžiu užduotus klausimus, reguliuoja automobilio sistemas, parenka muzikinį takelį, pasako rytines naujienas, primena, jog reikia užsipilti kuro ir pan.



Audi R8 V10 5.2 FSI

REKLAMA
REKLAMA

Galingiausia sportinio automobilio R8 serijinė versija. Prabangus automobilis iš vietos 100 km/h greitį pasiekia vos per 3,9 sekundės. Maksimalus greitis - 315 km/h. Drąsų dizainą papildo išskirtiniai specialiai šiam modeliui sukurti ratai.



KIA Soul‘ster

Šis žavus dvejų durų automobilis pirmiausia skirtas jaunimui. Jis numatytas keturiems žmonėms. Soul‘ster neturėtų būti brangus - čia rankinė ne tik pavarų dėžė, bet ir langų bei stogo valdymo mechanizmas.



Volvo S60 Concept

Automobilis, sukurtas būti nugalėtoju. Kristaliniais elementais apipavidalintas interjeras kažin ar bus pritaikytas serijinės gamybos automobiliams. Aišku viena: saugumu jam tikrai mažai kas gali prilygti.



Mercedes-Benz BlueZERO

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujas kompanijos žvilgsnis į kompaktiškus, ekologiškus ateities automobilius. Bus gaminami trys šio modelio variantai, bet visi jie - varomi elektros energija. Kompaktiškame ir labai saugiame automobilyje numatytos penkios sėdimos vietos bei erdvi vieta bagažui.

Chevrolet Beat

Automobilyje viskas pritaikyta vairuotojo ir keleivio patogumui. Pavyzdžiui, atveriama centrinė konsolė. Kai ji įprastoje vietoje - priešais jus navigacinės sistemos ekranas, kai užversta - patogus skyrius daiktams. Be to, automobilyje įrengta aukščiausios klasės akustinė sistema.



Parengta pagal: „Woman“



Nuotraukų šaltinis: AFP/Scanpix

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų