REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žvaigždžių duetuose“ Skaiva dainuos su Ruslanu!

Žurnalo moterims „JOY“ vyriausioji redaktorė, žurnalistė, radijo ir televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė kitą savaitę debiutuos nauju amplua LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“.

REKLAMA
REKLAMA

Skaiva duetu dainuos su ką tik šlovingai „Muzikos akademiją“ laimėjusiu Ruslanu Kirilkinu.

REKLAMA

„Labai noriu pasižiūrėti ar, jis dėl karjeros tikrai gali padaryti bet ką. Tarkim, ne permiegoti su moterimi, o išmokyti mane gerai dainuoti“, - juokiasi muzikinės scenos debiutantė.

Skaiva prisipažino, kad mėgsta dainuoti automobilyje, ypač, kai tenka važiuoti iš Vilniaus į Klaipėdą. Pirmą savo dainą ji įrašė kartu su mama. Tada Skaivai buvo vos 16. „Nesu dainininkė, scenoje man labiau patinka kalbėti. „Žvaigždžių duetai“ bus rimtas iššūkis“, - sakė Skaiva.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Žvaigždžių duetų“ dalyvės, jos naujasis partneris Ruslanas – tikras revoliucionierius, sugebėjęs daugumą Lietuvos žmonių priversti mąstyti kitaip.

„Jis padėjo daugumai pamatyti, jog tai, kad jis yra homoseksualus, visai nesvarbu, kai jis yra scenoje. Tai drąsu. O drąsius žmones aš labai gerbiu. Kiekvienas mėgstam mesti akmenį į kitą nepasižiūrėję į veidrodį“, - sako Skaiva.

Ruslanas pažįstamas su Skaiva nuo tų laikų, kai kartu gyveno Klaipėdoje .

„Susipažinau su Skaiva tuomet, kai žemė man slydo iš po kojų, kai žlugo grupė „Omega“ ir mano karjera. Skaiva kaip tik apie tai darė interviu. Po to nebendravome daug metų iki tol, kol prieš keletą savaičių vėl susitikome – simboliška, bet vėl daviau interviu jos redaguojamam žurnalui“, - sakė Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Ruslano, dainavimas duetu jam bus didelis išbandymas, nes jis nemėgsta dalintis scena. „Bandžiau mokykliniais laikais dainuoti ne vienas, bet man neišėjo. Nemoku elgtis su trupučiu mikrofono ir trupučiu scenos, dėl to man šis projektas kelia nerimą, - sakė Ruslanas ir iš karto pridūrė, - abu esam stiprūs ir tikrai galėsime palaikyti vienas kitą“.

„Mes nuoširdūs ir tikiuosi, kad tai atneš sėkmę“, - sako Skaiva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų