REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į kovą stos Sezzy prieš Viktorą Diawarą

Dar visai neseniai televizijos ekrane buvo galima matyti bokso turnyrus, kuriuose laisvai liejosi kraujas, o žinomiems Lietuvos veikėjams lūžo šonkauliai ir nosys.

REKLAMA
REKLAMA

Visiems, kam pastaraisiais mėnesiais pradėjo trūkti adrenalino, jau šį šeštadienį, sausio 17 d., klubas „Gravity" 7 valandoms taps „Kovų klubu".

REKLAMA

Tiesa, čia niekas nesikumščiuos, tiesiog du puikiai muzikos pasaulyje pažįstami atlikėjai susirems už klubo didžėjaus pulto. Pirmajame serijos „Dirty G: Fight Club" etape kovos du  muzikos mylėtojai: žinomas didžėjus, prodiuseris bei reperis Sezzy bei garsiosios grupės „Skamp" narys, įspūdingų renginių „Tabami" kūrėjas Viktoras Diawara, dar žinomas pseudonimu Vee.

Sezzy, paklaustas, kodėl pirmajai kovai pasirinko tokį stiprų varžovą, serijos šeimininkas atsakė: „Vee, kaip ir aš, žiauriai myli muziką. Jis muzikai atsiduoda visa savo širdimi, todėl užsitarnauja pagarbos. Neįsivaizduoju, kas dar buvo vertas pirmosios kovos. Taip, varžovas stiprus, bet aš vis vien laimėsiu", - užtikrintu tonu baigė Sezzy. 

REKLAMA
REKLAMA

Besitikintiems kraujo ir ašarų šį šeštadienį teks nusivilti. Renginio organizatoriai žada intriguojančią kovą, tačiau be pykčio ir smurto. Po kiekvieno kūrinio vienas kitą keisiantys Sezzy ir Vee, sako, ruošiantys specialų setą, kuris turėtų nustebinti abiejų muzikantų gerbėjus. Lygiųjų nebus.

Kiekvieną mėnesį „Fight Club" aplankys vis kiti muzikos atlikėjai ar didžėjai, kurie susigrums su ketvirtus metus „Dirty G" renginiams vadovaujančiu Sezzy. „Kiekvienas iš mano serijos svečių pademonstruos savo stilių bei savaip bandys pasiekti klube „Gravity" susirinkusių žmonių širdis. Iš šokančiųjų emocijų bus aišku, kas nugalėjo, o kas, deja, liko antras", - taip pagrindinę taisyklę pristatė populiarusis r'n'b ir hip hop didžėjus.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų