REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, sausio 14 d., 20 val., „Havana Social Club“ įvyks Lietuvos džiazo federacijos organizuojamas koncertas, kuriame pasirodys Egidijaus Buožio džiazo kvartetas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra iškiliausių Lietuvos muzikų ketvertas: trimitininkas Valerijus Ramoška – nepakeičiamas kelių kolektyvų solistas, aktyviai koncertuojantis virtuozas, kritikų pripažįstamas „trimito sinonimu“ Lietuvoje; būgnininkas Darius Rudis ir kontrabosininkas Eugenijus Kanevičius sudaro ne vieno garbingo džiazo kolektyvo ritminį branduolį – būdami savo instrumentų meistrai, jie lengvai sukuria veržlų akompanimentą ir efektingus improvizacinius solo.

REKLAMA

Projekto lyderis Egidijus Buožis – universalus muzikas, vienodai laisvai besijaučiantis džiazo, klasikos ir lengvųjų žanrų srityje. Techninė laisvė, puiki kompozicinė pajauta ir melodisto talentas išskiria jį kaip ypatingą profesionalų menininką.

Subūręs stiprią džiazo asmenybių komandą, 2005 m. su ja drauge parengė ir išleido autorinių kompozicijų albumą „At First Sight“, o šį kartą Egidijaus Buožio kvartetas klausytojams pateiks naują džiazo standartų bei originalių kompozicijų programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų