REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Vilnių Patriciją Kaas lydės prancūziškos mados elitas

Pavasarį Vilnių aplankys dainininkė Patricija Kaas.

Ko gero garsiausia šių dienų Prancūzijos atlikėja mūsų šalyje pristatys savo naujausią albumą „Kabaret“, o taip pat parodys įspūdingą reginį. Scenoje bus sumontuota galinga garso ir šviesos aparatūra, muzika susilies su originaliomis vaizdo projekcijomis, o į elegancija ir prabanga tviskančius retro laikus Lietuvos žiūrovus sugrąžins talentingi Prancūzijos aukštosios mados bei reklamos pasaulio atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodymo Vilniuje metu Patricijai Kaas talkins profesionalūs šokėjai. Kostiumus atlikėjams pasiuvo garsus Paryžiaus mados namų „Lavin“ dizaineris Alberas Elbazas. „Lavin“ kolekcijos garsėja subtiliu naujausių mados tendencijų ir retro stiliaus derinimu. A. Elbazo kūrinius renkasi stilingiausi ir turtingiausi pasaulio žmonės.

REKLAMA

„Kabaret“ scenografiją sukūrė kultinis prancūzų choreografas Reži Obadia (Regis Obadia). Garsus menininkas yra laikomas naujo „videošokio“ žanro pionieriumi. Savo kūryboje jis jungia draminę vaidybą, ritmiką, šiuolaikinį šokį ir atvirą psichologizmą. R. Obadia yra daugybės prizų ir premijų už choreografiją ir videofilmus laureatas, prestižinių konkursų nugalėtojas, Prancūzijos meno ir literatūros ordino kavalierius.

REKLAMA
REKLAMA

Originalias koncerto vizualizacijas, kaip ir albumo įvaizdį (viršelio, tinklalapio dizainą) kūrė įtakingi reklamos, fotografijos specialistai Ericas Biardas ir Solve Sundsbo. Jie dirbo su tokiais prekės ženklais kaip „Gucci“, „Rolex“, „Giorgio Armani“, taip pat kūrė albumų viršelius „Coldplay“, Madonnai ir kitiems visame pasaulyje žinomiems atlikėjams.

Vienintelis Patricijos Kaas koncertas Vilniuje įvyks balandžio 24 dieną Utenos pramogų arenoje. Kultinė Prancūzijos dainininkė Lietuvos žiūrovams pristatys savo naujausią albumą „Kabaret“. Dainų rinkinyje vyrauja 1930-ųjų nuotaikos, skamba moderniais elektro ritmais praturtintos retro melodijos. Savo naujausią darbą Patricija Kaas dedikavo legendinėms XX amžiaus pradžios atlikėjoms: G. Garbo, Suzy Solidor, Marthai Graham, dainuoti pradėjusioms nuodėminguose Paryžiaus kabaretuose ir užkariavusioms pasaulį.

Bilietus į renginį jau galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Patricijos Kaas koncertą organizuoja didžiausia koncertinė agentūra Rytų ir Vidurio Europoje „Makroconcert“.



Dainininkė Patricija Kaas


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų