REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Sony“ JAV vykstančioje parodoje CES 2009 demonstruoja naująjį „Vaio P Series Lifestyle PC“ pavadintą „netbook“ kompiuterį, kurį vadina lengviausiu pasaulyje. Į švarko kišenę ar rankinę telpantis kompiuteriukas su 8 colių ekranu sveria 0,7 kg, praneša „Information Week“.

REKLAMA
REKLAMA

Kompiuteryje naudojamas „Intel Atom“ procesorius, 2 GB darbinės atminties, 60 GB kietasis diskas, vietoj kurio galima pasirinkti 128 GB SDD kaupiklį. Bendrovės atstovų teigimu, autonominio darbo trukmė su standartine baterija siekia 4 val., su padidintos talpos akumuliatoriumi ją galima prailginti iki 8 val.

REKLAMA

1600x768 taškų raiškos ekrane įrengtas papildomas LED apšvietimas, todėl spalvos yra sodresnės. „Vaio P Series Lifestyle PC“ vartotojai gali naudotis įdiegtomis 3G, „Wi-Fi“ (802.11n) ir „Bluetooth“ bevielio ryšio priemonėmis.

„Windows Vista“ OS valdomame kompiuteriuke taip pat yra GPS imtuvas su žemėlapių rinkiniu ir internetinė vaizdo kamera.

„Sony“ naujovė išsiskiria ir savo kaina: šis „netbook“ kompiuteris bus siūlomas rinkai už maždaug 900 JAV dol., tai yra kone 3 kartus brangiau už daugumą „netbook“ kompiuterių modelių. JAV parduotuves jis turėtų pasiekti jau šį mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų