REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcija kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją  prašydama įvertinti savo narės Donaldos Meiželytės-Svilienės elgesį pasitvirtinus faktui, kad 2008 metų gruodžio 22 dieną, vykstant Seimo plenariniam posėdžiui, ji nedalyvavo, o vedė pramoginį renginį.

REKLAMA
REKLAMA

Frakcijos pranešime teigiama, kad „prisikėliečiai“ mano, jog toks elgesys nedera Seimo narei, tačiau laukia komisijos išvados.

REKLAMA

Frakcijos seniūnas Laimontas Dinius spaudos konferencijoje šiandien sakė, kad nors ir vyksta „politinės ir kitokios batalijos apie šitą klausimą“, toks Seimo narės elgesys nėra tinkamas.

Paklaustas, ar D. Meiželytė-Svilienė gaus atlyginimą už nedirbtas valandas, L. Dinius teigė, kad pati seimūnė turės dėl to išsakyti savo nuomonę. Tačiau jis pripažino, kad, būdamas jos vietoje, atsisakytų užmokesčio. „Imti atlyginimą būtų visiškai neetiška“, – žurnalistams sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš spaudos konferenciją Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas stebėjosi, kad pati frakcija kreipėsi dėl Seimo narės pažeidimų. L. Dinius į tai atsakė, kad „daug kas senuosius politikus stebina“ ir pabrėžė, kad jų partija „neatsisako savo atvirumo politikos“. Anot jo, galbūt kitoms partijoms yra priimtina slėpti ir dangstytis, tačiau TPP – ne.

Seimo narė gruodžio 29 d. Kauno restorane „Gralis“ koncertavo Rusijos dujų koncernui „Gazprom“ priklausančios Kauno termofikacijos elektrinės bei ją eksploatuojančio UAB „Energijos sistemų serviso“ Kalėdų ir Naujų metų proga surengtame vakarėlyje. Tądien vyko ir Seimo plenarinis posėdis, iš kurio Seimo narė išėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų