REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Elektromarkt“ penktadienį pranešė, kad pasirašė strateginės partnerystės sutartį su Respublikos leidinių grupe, valdančia „Laisvalaikio“ prekinį ženklą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Ruslano Šaraškino, UAB „Elektromarktas“ generalinio direktoriaus, ši partnerystė ne tik padės bendrovės pardavimų augimui, visapusiškai jos veiklos plėtrai, bet ir naujos marketingo strategijos įgyvendinimui artimiausiais metais.

REKLAMA

„Pasirašydami šią sutartį, tampame išskirtiniais Laisvalaikio klubo partneriais, kurie sudarys išskirtines sąlygas klubo nariams, norintiems įsigyti bet kurią geidžiamą technikos prekę. O taip pat žengiame naują žingsnį bendrovės marketingo srityje “, - sako jis.

Pagal pasirašytą bendrovių sutartį, visiems „Laisvalaikio“ klubo nariams bus suteiktos išskirtinės nuolaidos visoms  tinklo prekėms įsigyti.  

REKLAMA
REKLAMA

“Galiu užtikrinti, kad nuo šiol visi klubo nariai pageidaujamą techniką galės įsigyti pačiomis geriausiomis sąlygomis visoje Lietuvoje”, - sako jis.

“Laisvalaikio” klubas vienija virš 21 tūkst. klubo narių, turinčių galimybę naudotis daugiau nei tūkstančiu įvairių nuolaidų per metus.

Anot Respublikos leidinių grupės direktorės Dianos Velickienės, klubo narys, įsigydamas įvairias prekes bei paslaugas per metus sutaupo nuo 300 iki 1200 litų.

“Laisvalaikio klubas yra vienintelis, galintis pasiūlyti nariams įsigyti per kelis tūkstančius pageidaujamų paslaugų ar prekių išskirtinėmis sąlygomis. Tai sistema, užtikrinanti naudą ir Laisvalaikio klubo nariams, ir klubo partneriams ”, - sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniais “Laisvalaikio” partneriais yra tapusios tokios bendrovės kaip SEB Bankas, United Colors of Benetton, Hertz, Pepe Jeans, Operos ir Baleto Teatras, Forum Cinemas, Adidas, Joglė, La Bamba, Da Antonio ir kt.

Lietuvoje šiuo metu jau veikia 13 „Elektromarkt“ prekybos centrų bei 15 „Elektromarkt“ frančizės principu veikiančių parduotuvių. Bendras „Elektromarkt“ parduotuvių plotas yra daugiau nei 25 tūkst. kvadratinių metrų.

UAB „Elektromarktas“ taip pat priklauso 29 prekybos vietas turintis tinklas „Buteka“ ir šiemet atidarytas išskirtinės technikos salonas „Media City“. Bendrovė  prekyboje atstovauja tokias pasaulyje žinomas kompanijas kaip LG, „Philips“, SONY, „Samsung“, „Panasonic“, „Sharp“, JVC, „Apple“, „Whirlpool“, „Ariston“, „Indesit“ ir kitas.

„Respublikos leidinių grupė” leidžia dienraščius „Respublika“ (lietuvių ir rusų kalba), „Vakaro žinios“, „Šiaulių kraštas“, „Vakarų Ekspresas“, „Žemaitis“, „Sidabrė“, „Kelmės kraštas“, „Mūsų kraštas“, „Biržiečių žodis“, „Pakruojo kraštas“ bei populiariausią nemokamą savaitraštį apie pramogas “Laisvalaikis”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų