REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praūžus didžiosioms metų šventėms, Trijų karalių dieną, „Olialia“ mergaitės išsiruošė pasveikinti tų, kuriems šios šventės buvo nelinksmos - onkologinėmis ligomis sergančių vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš „Olialia“ mergaičių, papuošusi šių metų „Vakaro žinių“ kalendorių, Renata Narkūnaitė pati neseniai kovojo su šia baisia liga - kraujo vėžiu. Dabar ji visiškai sveika, graži ir pasirengusi su visais pasidalyti savo istorija.

REKLAMA

„Prieš kelerius metus pati gulėjau ligoninėje, svėriau vos 20 kilogramų ir priverčiau medikus labai sunkiai kovoti dėl mano gyvybės. Gerai žinau, kaip ten gulintiems vaikams sunku, kaip jie pasiilgsta įkvepiančių istorijų, kurios padėtų patikėti, kad net ir ši liga - įveikiama“, - sakė akcijos organizatorė R.Narkūnaitė.

Renata kartu su būriu „Olialia“ mergaičių ir grupės „Olialia pupytės“ dainininkėmis aplankė Vilniaus universitetinėje vaikų ligoninėje gulinčius onkologinėmis ligomis sergančius vaikus.

Šios merginos vaikams padovanojo geros nuotaikos popietę - su tortu, žaislais, knygomis, balionais, šypsenomis ir kitomis linksmybėmis.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų