REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šiandien 19 val. 45 min. Kauno sporto halėje vyksiančias itin atsakingas Eurolygos B grupės 9-ojo turo rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Nansi SLUC klubų šeimininkų puolėjas Dainius Šalenga nestokoja optimizmo. Jo manymu, laimėti reikiamu 15 taškų skirtumu – tikrai manoma.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuolaikiniame krepšinyje įveikti varžovus 15 taškų – ne taip ir sunku. Žinoma, jei tik žaidi gerai. Mače su „Asseco Prokom“ po pirmų dviejų kėlinių pirmavome vos keliais taškais, bet po didžiosios pertraukos vienu metu buvome įgiję net 19 taškų persvarą.

REKLAMA

Be abejo, dabar yra sunku pasakyti, laimėsime mes tais 15 taškų ar ne, bet sunkiai dirbame ir ruošiamės būsimai dvikovai, todėl tikiuosi, kad tai nenueis veltui. Mes žinome, kad prancūzai mėgsta individualų žaidimą vienas prieš vieną. Turėsime neleisti jiems įsimėtyti, nes kitu atveju mums bus labai sunku juos sulaikyti“ – tikino D. Šalenga.

Priminsime, kad rytojaus rungtynėse Kauno „Žalgirį“ tenkins tik pergalė ne mažesniu nei 15 taškų skirtumu. Kitu atveju kauniečių šansai kovoti dėl kelialapio į Eurolygos TOP 16 etapą labai komplikuotųsi, o gal ir visai išnyktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų