REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodį pristačiusi pirmąjį singlą, grupė TWNKL prie šventinio stalo ilgai neužsisėdėjo.

Vos nutilus 2009-ųjų fejerverkams, naujieji šalies klubiniai rokeriai paruošė dar vieną muzikinį skanėstą visiems prisiekusiems diskotekininkams. Šis gardėsis – tai turas „Taste TWNKL“, kuriuo grupė tikisi praplėsti savo klausytojų ratą ir suteikti jiems galimybę paskanauti tuo, kas gardžiausia pačiai TWNKL.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvu TWNKL garsu šiuolaikinio roko mylėtojai galės pasimėgauti Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune. Sostinėje klubo „WOO“ garso sistemą grupė testuos sausio 22-ąją, uostamiesčio klube „Dr. Who“ bangas kels sausio 23-iąją, o Kauno alternatyvios muzikos gerbėjus šokdins klube „Rėkt spiegt“ sausio 24-ąją.

REKLAMA

Pasak grupės lyderio Jurgio Didžiulio, TWNKL projektas sukurtas visų pirmą gyviems pasirodymams, todėl norintiems pajusti tikrąjį grupės skonį tiesiog būtina išvysti ją scenoje.

„Gyvi pasirodymai mums – patys svarbiausi, nes joks įrašas, kad ir koks geras jis bebūtų, neleis pajusti tos energijos ir to vienybės jausmo, kurį mes kartu su publika jaučiame koncertų metu, – teigia J. Didžiulis. – Grodami, atiduodame save su tokia aistra, kokią jautėme muzikai paauglystėje. Tai neabejotinai girdi, mato ir jaučia kiekvienas, atėjęs mūsų pasiklausyti gyvai.“

REKLAMA
REKLAMA

Kaune susirinkusiai publikai, kuriai dar liks energijos po gyvo grupės pasirodymo, TWNKL vyrukai ruošia ir specialų dj set‘ą, kurį taip pat atliks patys. „Kas iš to gausis – pamatys tie, kurie apsilankys koncerte. – šypsosi J. Didžiulis. – Pasakysiu tik tiek, kad tai bus labai įdomu, o mūsų lankytojai liks visiškai ištaškyti.“

Visuose trijuose koncertuose TWNKL apšildys ne mažiau rankų į viršų sugebanti pakelti grupė „Freaks on Floor“. Šis sparčiai populiarėjantis kolektyvas neseniai nuskynė pirmąją vietą „Eurorock“ festivalyje, po kurio surengė sėkmingą turą Europoje. Vaikinai taip pat nominuoti „geriausių naujokų Lietuvos muzikoje“ prizui „Pravdos naujokų“  apdovanojimuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujus klubinio roko vėjus į Lietuvos šokių muzikos sceną TWNKL pradėjo pūsti praėjusių metų liepą. Grupės vaikinai deklaruoja paprastą, tačiau revoliucingą filosofiją ir yra pasiryžę bet kokia kaina suburti aplink save platų taip pat mąstančių klausytojų ratą.  

„TWNKL nusispjauti ant dekoracijų, išvaizdos, įvaizdžio, socialinių sluoksnių, amžiaus ar kitų stereotipų, – tvirtina grupės lyderis. – Mūsų kūrybos esmė slypi paprastume. Visa tai, ką darome, darome dėl savęs ir dėl žmonių, kuriems rūpi muzika ir tiktai ji. TWNKL – tai gryna muzikinė iškrova, tarsi tikras „steikas“ be jokių jo skonį užgožiančių priedų. Tikime, jog Lietuvoje netrukus atrasime būrį žmonių, kurie vertina gerą muziką taip, kaip gurmanai vertina tikrą „steiką“.“

Turo „Taste TWNKL“ koncertai:

Sausio 22 d., ketvirtadienį, klube „Woo“ Vilniuje;

Sausio 23 d., penktadienį, klube „Dr. Who“ Klaipėdoje;

Sausio 24 d., šeštadienį,  klube „Rėkt spiegt“ Kaune.

Daugiau informacijos apie TWNKL:

http://www.myspace.com/twnklrocks

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų